Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Explore Defender: Καλύπτει κάθε ανάγκη και απαίτηση!

Ελλάδα 16:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Explore Defender: Καλύπτει κάθε ανάγκη και απαίτηση!

ΝΕΑ

Explore Defender: Καλύπτει κάθε ανάγκη και απαίτηση!

ΝΕΑ

Το νέο Defender είναι έτοιμο να σε συνοδεύσει με ασφάλεια και άνεση σε κάθε ταξίδι σε άσφαλτο, χώμα, χιόνι και άμμο.

Advertisement
Advertisement

Κάθε ταξίδι ή μετακίνηση στην άσφαλτο με το νέο Defender είναι μια εμπειρία άνεσης και ασφάλειας που το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Το πληθωρικό SUV μπορεί να έχει αποδεδειγμένα κορυφαίες δυνατότητες off road, ωστόσο η νέα προσέγγιση του έχει εξασφαλίσει εκπληκτικές δυνατότητες και στην άσφαλτο και το ταξίδι.

Το νέο Defender είναι ένα ολοκληρωμένο SUV το οποίο θα συντροφεύσει την οικογένεια σε κάθε της ταξίδι, όσο μακρινό κι αν είναι αυτό. Ο πληθωρικός χώρος της καμπίνας σε συνδυασμό με τα πολυτελή υλικά και τις έξυπνες σχεδιαστές λύσεις αποθήκευσης στο εσωτερικό χαρίζουν στους επιβάτες μια χαλαρή και άνετη εμπειρία ταξιδιού.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, το μεγάλο πορτμπαγκάζ και η ακόμα μεγαλύτερη δυνατότητα φόρτωσης του Defender θα απαλλάξει από το άγχος τον οδηγό που δεν θέλει να συμβιβαστεί και στο θέμα του αποθηκευτικού χώρου. Το νέο Defender έχει μεγάλη δυνατότητα επιπλέον φόρτωσης 268 κιλών στην οροφή, ενώ όταν είναι σταματημένο μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 300 κιλά στην οροφή του, αυξάνοντας τις δυνατότητες εξόρμησης.

Ταξιδεύοντας στον αυτοκινητόδρομο και στο επαρχιακό δίκτυο ο οδηγός του απολαμβάνει κορυφαία ποιότητα κύλισης που εξασφαλίζουν οι αναρτήσεις και το εξαιρετικό αλουμινένιο πλαίσιο. Η οδήγηση γίνεται διασκεδαστική, άμεση και ελκυστική χάρη στα προηγμένα συστημάτα μετάδοσης της κίνησης, τη σοφιστικέ ανάρτηση και τα εξελιγμένα ηλεκτρονικά, όπως το ενεργητικό σύστημα ελέγχου τοποθέτησης τροχών και μετατόπισης του αμαξώματος.

Advertisement

Τα συστήματα αυτά ελέγχουν και διορθώνουν σε πραγματικό χρόνο τις κινήσεις του αυτοκινήτου παρέχοντας άνεση και ομαλότητα στους επιβάτες. Είτε σε έναν απαιτητικό δρόμο με στροφές, είτε στις ανοιχτές καμπές των αυτοκινητοδρόμων το Defender παραμένει σταθερό και βελούδινο στις αντιδράσεις του προσφέροντας άνεση επιπέδου πολυτελούς λιμουζίνας.

Advertisement

Επιπλέον, το σύστημα ελέγχου σταθερότητας φροντίζει να παρέχει την ιδανική ροπή στους τροχούς ακόμα και σε απώλεια πρόσφυσης, ενώ το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης μεγιστοποιεί αυτόματα την πρόσφυση σε περίπτωση βροχής ή έντονης ζέστης. Ακόμα όμως και αν θελήσει ο οδηγός να διερευνήσει τη σπορ πλευρά του Defender αυτό θα ανταπεξέλθει με ευκολία χάρη στην ποιότητα του συστήματος διεύθυνσης και φυσικά των αναρτήσεών του.

Το νέο Defender είναι διαθέσιμο με τεχνολογικά προηγμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με ήπια υβριδική υποβοήθηση που εξασφαλίζουν δυναμικές επιδόσεις, με χαμηλή για το μέγεθος και το χαρακτήρα του αυτοκινήτου κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη και μια plug-in υβριδική έκδοση που φέρνει το Defender στη νέα εξηλεκτρισμένη εποχή με δυναμικό τρόπο.

Advertisement

Η φιλοσοφία πάνω στην οποία έχει χτιστεί το νέο Defender τού επιτρέπει να ξεχωρίζει σε όλους τους τομείς. Είτε αναζητάς την περιπέτεια, είτε θέλεις να ταξιδέψεις άνετα με την οικογένειά σου το Defender θα ανταπεξέλθει με άνεση, ασφάλεια και ποιότητα κορυφαίου επιπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ετοιμάζεται το σούπερ Land Rover Defender SVX
Η Hyundai ζήλεψε τη δόξα του Land Rover Defender
Jaguar Land Rover: Πέντε χρόνια εγγύηση