Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εξαιρετικό αποδείχθηκε το 2021 για την Peugeot

Ελλάδα 13:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εξαιρετικό αποδείχθηκε το 2021 για την Peugeot

ΝΕΑ

Εξαιρετικό αποδείχθηκε το 2021 για την Peugeot

ΝΕΑ

H χρονιά που πέρασε ολοκληρώθηκε για την Peugeot με σημαντικές εμπορικές επιτυχίες.

Advertisement
Advertisement

Η καθόλα επιτυχημένη πορεία της γαλλικής εταιρίας ενδυνάμωσε περαιτέρω την ηγετική της θέση στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού. Καταρχάς, διατήρησε τη δεύτερη θέση στις πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά με 10.581 ταξινομήσεις και μερίδιο αγοράς 10,5%, σημειώνοντας αξιοσημείωτη αύξηση του όγκου πωλήσεων σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2020.

Εντυπωσιακό είναι το ότι η αύξηση πωλήσεων που σημείωσε η Peugeot το 2021 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά άγγιξε το 33,6%, ποσοστό σημαντικά μεγαλύτερο από τη συνολική αύξηση της αγοράς των επιβατικών που είναι μόλις 24,7%.

Η συνεχώς αυξανόμενη διείσδυση της Peugeot επιβεβαιώνει αφενός, την επιτυχία της στρατηγικής της μάρκας και αφετέρου, τις εξαιρετικές επιδόσεις των μοντέλων της οι οποίες αποτυπώνονται στα νούμερα που ακολουθούν:

  • Πρώτη θέση της Peugeot στις εταιρικές πωλήσεις με μερίδιο 13,7%
  • Πρώτη θέση στις πωλήσεις πετρελαιοκίνητων εκδόσεων (26,7% μερίδιο αγοράς)
  • Πρώτη θέση του 208 και του 2008 στα ηλεκτρικά οχήματα της κατηγορίας τους (48,8% και 56,5% μερίδιο αγοράς αντίστοιχα)
  • Πρώτη θέση για το 2008 στη κατηγορία B SUV (με μερίδιο 14,4%)
  • Πρώτη θέση για το 3008 στις εταιρικές πωλήσεις (13,2% μερίδιο αγοράς) με σημαντικό προβάδισμα από το δεύτερο μοντέλο της κατηγορίας (+455 μονάδες ή +4,1 ποσοστιαίες μονάδες)
Advertisement
Advertisement

Οι σημαντικές επιτυχίες της μάρκας προδιαγράφουν μία λαμπρή πορεία και για το τρέχον έτος και αποδεικνύουν την ορθότητα της στρατηγικής της, αλλά και τη σημασία που έχει η πελατοκεντρική προσέγγιση της ελληνικής αντιπροσωπείας σε ένα περιβάλλον που μεταβάλλεται διαρκώς. Η «Δύναμης της επιλογής» της Peugeot έχει αποδειχθεί σημαντική στη συνείδηση των καταναλωτών, οι οποίοι ανταμείβουν τη μάρκα σε κάθε ευκαιρία με την εμπιστοσύνη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όσα γνωρίζουμε για το ολοκαίνουριο και δυναμικό Peugeot 4008
Πρώτη επαφή με το νέο Peugeot 308
Συγκριτική δοκιμή: Μini Countryman One D vs Peugeot 2008 1.5 BlueHDi 130 PS