Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έβαλε λογότυπα JEEP στο KIA Sorento…

Ελλάδα 15:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έβαλε λογότυπα JEEP στο KIA Sorento…

ΝΕΑ

Έβαλε λογότυπα JEEP στο KIA Sorento…

ΝΕΑ

Ο φακός του Newsauto βρίσκεται παντού και απαθανατίζει περίεργες εικόνες και στιγμές απ’ όλη την Ελλάδα. Οι συγκεκριμένες μας έρχονται από την Ελαφόνησο…

Advertisement
Advertisement

Η αγάπη για μία μάρκα είναι πολλές φορές τόσο μεγάλη που δεν μπορείς να την ξεπεράσεις. Όποιο μοντέλο, όποια μάρκα και να αποκτήσεις το μυαλό παραμένει στον… έρωτα και θυμίζει αυτό που πραγματικά θέλεις.

Η κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου ονομάζεται SUV (Sport Utility Vehicle), ωστόσο ένα μεγάλο ποσοστό ή καλύτερα θα λέγαμε η συντριπτική πλειοψηφία ακόμα και των ιδιοκτητών τέτοιων οχημάτων, τα ονομάζει… τζιπ. Βασικά Jeep είναι η αμερικάνικη μάρκα που όλοι γνωρίζουμε και καλός ή κακός έχει «δανείσει» το όνομά της, όχι μόνο στα σκληροτράχηλα 4×4 οχήματα αλλά και σε αυτά που είναι απλά υπερυψωμένα. Το όνομα Jeep είναι ένα πολύ δυνατό brand name και όπως φαίνεται κάποιοι το δανείζονται για να αισθάνονται πως έχουν… Jeep.

Οικογενειακά SUV που δεν απαιτούν μια περιουσία

Advertisement
Advertisement

Τρανταχτό παράδειγμα το KIA Sorento που απαθανατίσαμε παρκαρισμένο στην Ελαφόνησο και δημοσιεύει το Newsauto. Όπως θα δείτε, ο ιδιοκτήτης του κορεατικού μοντέλου όχι απλά έβγαλε τα σήματα του αυτοκινήτου αλλά τοποθέτησε και ανάγλυφα γράμματα JEEP στο πίσω μέρος για να δείχνει σε όλους πως έχει… Jeep!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκάλυψη newsauto: Υποχρεωτική η εγγύηση 2 ετών στα μεταχειρισμένα
Στην Άρτα έχουν κάνει πάρκινγκ τα… πεζοδρόμια
Αυτά είναι τα νέα ανακριτικά van που απέκτησε η ΕΛΑΣ

Advertisement