Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το Audi e-tron Sportback;

Ελλάδα 0:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το Audi e-tron Sportback;

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το Audi e-tron Sportback;

ΝΕΑ

Το Audi e-tron, είναι ένα ριζοσπαστικής σχεδίασης και φυσικά τεχνολογίας μοντέλο. Πως θα ήταν όμως, τουλάχιστον οπτικά η έκδοση Sportback;

Advertisement
Advertisement

 

Το σχεδιαστικό στούντιο Kolesa, έφερε στη δημοσιότητα δύο ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες της πιθανής έκδοσης Sportback, η οποία εάν και εφόσον βγει στην παραγωγή θα βασίζεται στο αμιγώς ηλεκτρικό SUV, που εδώ και αρκετούς μήνες κυκλοφορεί στην αγορά. Εάν κρίνουμε από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από τα μοντέλα δοκιμών του συγκεκριμένου κουπέ SUV,αλλά κυρίως από το πρωτότυπο μοντέλο του 2017 υπάρχουν σαφώς αρκετές διαφορές.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας από τη μάσκα, όπου πλέον απουσιάζει η εντυπωσιακή ασημί γρίλια, που ενσωματωνόταν σε ένα μαύρο πλαίσιο όπου κυριαρχούσαν τα LED φωτιστικά σώματα, θυμίζοντας αρκετά την αντίστοιχη του Q8. Στην πραγματικότητα όμως η έκδοση παραγωγής θα διαθέτει μία συμβατική γρίλια, με την Audi να ισχυρίζεται ότι αυτό θέλουν οι υποψήφιοι αγοραστές, ενώ θα λείπουν και οι τονισμένοι θόλοι, που τόσο μα τόσο αλλάζουν την σχεδίαση ενός μοντέλου, όπως  για παράδειγμα η Jaguar i-Pace. Σε ότι αφορά τον κινητήρα, το e-tron Sportback θα εφοδιάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, με τον εμπρός να αποδίδει 170 ίππους και τον  πίσω 190, ενώ για 60 δευτερόλεπτα με λειτουργία overboost η συνδυαστική απόδοση αγγίζει τους 408 PS. Τέλος, η μπαταρία των 95 kWh θα προσφέρει μέγιστη αυτονομία έως και 348 km.