Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το Skoda Karoq Scout

Ελλάδα 5:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το Skoda Karoq Scout

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το Skoda Karoq Scout

ΝΕΑ

Αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα κάποια στιγμή μέσα στο 2018. Οι «οπαδοί» της Skoda όμως δεν… κρατιούνται και παρουσιάζουν μια ψηφιακή απεικόνιση του μοντέλου, με βάση το αντίστοιχο Kodiaq Scout.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Μοιάζει με τη mini έκδοση του Skoda Kodiaq Scout και είναι φυσικό, αφού ακολουθώντας το family look της εταιρείας, θα μας φέρει μπροστά σε ένα μοντέλο που δεν θα απέχει και πολύ από αυτό που προβλέπει το Indian Autos Blog.

Advertisement
Advertisement

Τα μαύρα πλαστικά επιθέματα στο αμάξωμα, τονίζουν την πιο «περιπετειώδη» όψη του νέου crossover μοντέλου της Skoda που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2018. Στο μπροστινό μέρος, οι αλλαγές έχουν να κάνουν και με το ασημί σπόιλερ με τους αεραγωγούς και τους διαφορετικούς σε σχήμα προβολείς ομίχλης.

Διαφορετικής σχεδίασης είναι και οι ζάντες για την έκδοση Scout ενώ αλλαγμένα θα είναι και τα προστατευτικά των εξωτερικών καθρεπτών.

Skoda-Karoq-Scout-1-boi-640

Advertisement

Η γκάμα των κινητήρων του Karoq (που οδηγούμε αυτές τις μέρες στην επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στο Παλέρμο της Ιταλίας) είναι αρκετά μεγάλη- με 5 σύνολα. Για την έκδοση Scout όμως, το πιθανότερο είναι πως προορίζονται τα σύνολα βενζίνης 1,5 και diesel 2,0 λίτρων με απόδοση 150 ίππων αμφότερα, μαζί με την ακόμα δυνατότερη έκδοση του 2λιτρου diesel με τους 190 ίππους. Ως πολύ πιθανή χρονολογική τοποθέτηση της επίσημης παρουσίασης της νέας έκδοσης, μοιάζει αυτή του Μαρτίου 2018, στο πλαίσιο της Έκθεσης της Γενεύης. Ακριβώς ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του Kodiaq Scout.