Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ΙD. Buzz: H «κλούβα» επιστρέφει!

Ελλάδα 7:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΙD. Buzz: H «κλούβα» επιστρέφει!

ΝΕΑ

ΙD. Buzz: H «κλούβα» επιστρέφει!

ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό van της VW θα φέρνει αρκετό χρώμα και νεανική διάθεση, θυμίζοντας αρκετά το κλασικό Τ1 της εποχής των “παιδιών των λουλουδιών”.

Advertisement
Advertisement

Μετά τα ήδη υπάρχοντα ηλεκτρικά της μοντέλα της γενιάς ID., η VW επεκτείνει την γκάμα της και σε κάτι διαφορετικό. Το ΙD. Buzz, το οποίο δοκιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό, θα είναι έτοιμο για επίσημη παρουσίαση μέσα στην άνοιξη, με την 9η Μαρτίου να έχει οριστεί η ημέρα που θα γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα του.

Μέχρι στιγμής η VW έχει δείξει στο κοινό διάφορα πρωτότυπα και σχεδιαστικές εκδοχές του μοντέλου, από το 2017 που έχει ξεκινήσει να το παρουσιάζει σε διάφορες εκθέσεις.

Στις φωτογραφίες που παραθέτουμε βλέπουμε μία ψηφιακή απεικόνιση από την γνωστή ιστοσελίδα Kolesa.ru η οποία συνήθως πέφτει αρκετά κοντά στις εκτιμήσεις της σε σχέση με το τελικό μοντέλο που βγαίνει στην παραγωγή.

Advertisement
Advertisement

Στις εικόνες βλέπουμε την επιβατική έκδοση, αν και η VW έχει επιβεβαιώσει ότι θα υπάρχει και έκδοση van για επαγγελματική χρήση, αν και ήδη υπάρχει στην αγορά και το συμβατικό Transporter T7, και μάλιστα για πρώτη φορά με υβριδική τεχνολογία.

Βασισμένο στην ίδια πλατφόρμα MEB με το ID.4 , το ID.Buzz θα πρέπει να έχει παρόμοιες προδιαγραφές με το crossover. Αυτό πιθανότατα σημαίνει ένα βασικό μοντέλο με ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος που αποδίδει 204 ίππους (310 Nm ροπής) και ένα μοντέλο AWD με δύο κινητήρες που παράγουν συνδυασμένη ισχύ 299 ίππων (459 Nm ροπής).

Advertisement

Οι τιμές αναμένεται να ξεκινούν από τα 35.000 ευρώ στην Γερμανία και η αυτονομία μπορεί να πλησιάσει τα 483 χλμ. Η παραγωγή του αυτοκινήτου θα γίνεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Ανόβερο, και η διάθεσή του στην αγορά θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW ID.Buzz: Ο θρύλος επιστρέφει (video)
Επίσημα τo VW ID.Buzz στις 9 Μαρτίου
VW ID. Buzz: Έρχεται σε τρεις εκδόσεις

Advertisement