Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι το pick-up της Hyundai

Ελλάδα 12:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα μπορούσε να είναι το pick-up της Hyundai

ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι το pick-up της Hyundai

ΝΕΑ

Έχοντας ήδη δει το καμουφλαρισμένο Hyundai Santa Cruz σε δοκιμές εξέλιξης, μια νέα ψηφιακή απεικόνιση μας δίνει μια πιθανή εκδοχή της τελικής εικόνας που θα έχει το κορεάτικο pick-up.

Advertisement
Advertisement

Η ανυπομονησία για το νέο Hyundai Santa Cruz είναι φυσικά μεγαλύτερη από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού καθώς σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό η αγορά των ΗΠΑ θα είναι και η μόνη στην οποία θα κυκλοφορήσει το pick-up που σύντομα θα παρουσιάσει ο κορεάτης κατασκευαστής.

Μέχρι τότε η Hyundai έχει φροντίσει ώστε να διατηρήσει το πέπλο μυστηρίου σχετικά με την εμφάνιση του νέου μοντέλου της έχοντας όμως αρχικά δημιουργήσει αρκετά υψηλές προσδοκίες με το πρωτότυπο Santa Cruz που είχε παρουσιάσει το 2015. Υπάρχει λοιπόν πολύ δυνατή πεποίθηση πως ο σχεδιασμός του θα ξεφεύγει από τα κλασσικά δεδομένα των pick-up και θα ακολουθεί έναν πιο δυναμικό και νεανικό δρόμο. Η πιο πρόσφατη υπόθεση σχετικά με την τελική εικόνα αποτυπώνεται στην ψηφιακή απεικόνιση με την υπογραφή του ΚΚΚ Studio η οποία σύμφωνα με τους δημιουργούς της έχει βασιστεί σε μεγάλο βαθμό σε στοιχεία που έχουν προκύψει από τις κατασκοπευτικές εικόνες του αυτοκινήτου. Ίσως λοιπόν είναι το λιγότερο φουτουριστικό από αντίστοιχα σχέδια που έχουμε δει ως σήμερα όμως πιθανότατα είναι αυτό που πλησιάζει με μεγαλύτερη ακρίβεια την πραγματικότητα.

Advertisement
Advertisement

Πάντως βλέπουμε πως και εδώ παραμένει η διαφοροποίηση από τις κλασικές γραμμές και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το τελείωμα της καμπίνας που έχει ένα πιο απαλό σβήσιμο προς την καρότσα πλησιάζοντας περισσότερο την λογική ενός επιβατικού. Θυμίζουμε πως το Santa Cruz θα κατασκευάζεται στις ΗΠΑ στο εργοστάσιο της Hyundai στην Αλαμπάμα και πιθανότατα η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει μέσα στο 2020.