Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Έτσι μπορεί να είναι το Tesla CyberCoupe

Ελλάδα 10:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι μπορεί να είναι το Tesla CyberCoupe

Mobility

Έτσι μπορεί να είναι το Tesla CyberCoupe

Mobility

Το CyberCoupe μοιάζει με αυτοκίνητο ταινιών επιστημονικής φαντασίας και σίγουρα θα γινόταν πολύ καλός μοντέρνος KITT- και ας μην έχει καμία σχέση επισήμως με την Tesla.

Advertisement
Advertisement

Παρόλο που μοιάζει πολύ με μοντέλο της Tesla, το CyberCoupe δεν ανήκει επισήμως στα σχέδια της αμερικάνικης εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Οι εικόνες, που δημιουργήθηκαν από τον Matteo Gentile, απεικονίζουν ένα ηλεκτρικό sport κουπέ, το οποίο ονομάζεται CyberCoupe. Ακολουθεί τα αισθητικά βήματα του Cybertruck, αν και με καθαρότερα μπροστινά και πίσω τμήματα και μεγαλύτερες λωρίδες LED τόσο μπροστά όσο και πίσω. Λίγα πράγματα το χωρίζουν από το να τεθεί ως υποψήφιο μοντέλο για τη νέα γενιά του KITT σε μια σύγχρονη εκδοχή της τηλεοπτικής σειράς, «Ο Ιππότης της Ασφάλτου».

Advertisement
Advertisement

Το βασικό στοιχείο που θα έπρεπε να έχει για να διεκδικήσει με αξιώσεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια νέα εκδοχή της σειράς, είναι το μαύρο χρώμα του αμαξώματος. Στο εσωτερικό άλλωστε, τα πολλά κουμπιά του Firebird που πρωταγωνιστεί δίπλα στον David Hasselhoff, θα έχουν αντικατασταθεί από ψηφιακά πλήκτρα στη μεγάλη οθόνη που θα έχει κεντρικά τοποθετημένη στο ταμπλό. Χάρη στην ηλεκτρική του υπόσταση πάντως, η αθόρυβη λειτουργία που έκανε τον ΚΙΤΤ τόσο ιδιαίτερο στην τηλεοπτική σειρά, θα είναι ένα δομικό στοιχείο του χαρακτήρα του.

Δείτε επίσης: 

Advertisement

Έρχεται το νέο, ακόμα φθηνότερο Tesla

Νέο Tesla Model S Plaid με 1.100 ίππους

Advertisement

Το Tesla Cybertruck στα χέρια του Jay Leno (VIDEO)