Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμο και το μεγάλο station wagon της Volvo

Ελλάδα 19:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτοιμο και το μεγάλο station wagon της Volvo

ΝΕΑ

Έτοιμο και το μεγάλο station wagon της Volvo

ΝΕΑ

Δεν πρόλαβε να… στεγνώσει το μελάνι από την αποκάλυψη του S90 και ήδη διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από τη station wagon έκδοση του μεγάλου Volvo. Δημοσιεύτηκαν στη σουηδική ιστοσελίδα teknikens varld και αποκαλύπτουν το V90 χωρίς καμουφλάζ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Μέχρι τη δεύτερη κολώνα το V90 είναι ίδιο με το S90, όμως στη συνέχεια αρχίζουν οι διαφορές. Το πίσω μέρος του πολυτελούς station wagon έχει κάποια σπορ στοιχεία, όπως η αεροτομή και η διπλή απόληξη της εξάτμισης. Η φιλοσοφία των φωτιστικών σωμάτων προέρχεται από το XC90, όμως το κομμάτι που εισέρχεται στην πέμπτη πόρτα μας θυμίζει λίγο… BMW.

Πέρα από την πολυτέλεια και τα κορυφαία συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, δυνατό σημείο του V90 θα είναι οι χώροι, κάτι που εκτιμούν πολύ οι Ευρωπαίοι οικογενειάρχες. Ο αντικαταστάτης του V70 θα εφοδιάζεται με τους 2λιτρους Drive-E κινητήρες της Volvo, βενζίνης και πετρελαίου. Θα υπάρχει βέβαια και η υβριδική Τ8 έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Με δεδομένο το γεγονός ότι η πρεμιέρα του S90 ενώπιον του κοινού θα γίνει σε λίγες ημέρες στο Ντιτρόιτ, ίσως η Volvo κρατά το V90 για τον Μάρτιο και το σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.