Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμο για κάθε έδαφος το Nissan 370Z της Yokohama

Ελλάδα 11:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμο για κάθε έδαφος το Nissan 370Z της Yokohama

ΝΕΑ

Έτοιμο για κάθε έδαφος το Nissan 370Z της Yokohama

ΝΕΑ

Το Z-Adventure είναι έτοιμο να πάει οπουδήποτε όπως άλλωστε φαίνεται και από τη φωτογραφία που το δείχνει με τους τροχούς διαμέτρου 33 ιντσών, που το βγάζουν τελείως εκτός του σχεδίου που είχε γι αυτό η Nissan.

Advertisement
Advertisement

Το Nissan 370Z με ελαστικά από «πειραγμένο» Navara, είναι σίγουρα μια εικόνα που τραβάει το βλέμμα και όταν τη δεις, δεν μπορείς να την ξεχάσεις.

Η Yokohama σε συνεργασία με τη Nissan, δημιούργησε το συγκεκριμένο 370Ζ, το οποίο ονόμασε «Z-Adventure» και σίγουρα φαίνεται έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία μακριά από την άσφαλτο. Αυτό που βλέπουμε, είναι το αποτέλεσμα της τοποθέτησης ελαστικών Geolandar M/T 33 ιντσών σε ένα σπορ αυτοκίνητο δύο θέσεων αλλά οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί. Έχοντας κάποια ψήγματα έμπνευσης από τον περίφημο Rothmans Porsche 953 που πήρε τη νίκη στο ράλι του Ντακάρ το 1984, αυτό το 370Z είναι κατάλληλα εξοπλισμένο για να αντιπαρέρχεται αμμόλοφους αλλά και σκληρά μονοπάτια, με μοναδική ευκολία.

Advertisement
Advertisement

Για να τα καταφέρνει σε αυτά, το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ένα αναβαθμισμένο σύστημα ανάρτησης της King και ανάλογα τροποποιημένο αμάξωμα για πολύ μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος αλλά και για μεγάλη διαδρομή από την ανάρτηση στους τροχούς. Οι πλάκες που έχει εγκατεστημένες στο κάτω μέρος, προστατεύουν ζωτικά εξαρτήματα κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ οι προφυλακτήρες, ο «εργάτης» και οι σκάλες για την άμμο είναι απαραίτητα για να συνεχίσει την πορεία του το συγκεκριμένο Nissan ανεξαρτήτως δυσκολίας από το τερέν πάνω στο οποίο κινείται. Στο εσωτερικό υπάρχουν bucket καθίσματα και roll cage, καθώς επίσης και ζώνες ασφαλείας έξι σημείων για την προστασία των επιβατών.

Διαβάστε ακόμα:
Newsauto Αποκλειστικό: Αυτό είναι το νέο Nissan 400Z
To νέο λογότυπο της Nissan και η εξέλιξή του
Νissan Alpha AutoΤeam: Γιατί κανείς δεν σας προσφέρει περισσότερα