Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Nissan Alpha AutoTeam: Γιατί κανείς δεν σας προσφέρει περισσότερα

Ελλάδα 12:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nissan Alpha AutoTeam: Γιατί κανείς δεν σας προσφέρει περισσότερα

ΑΓΟΡΑ

Nissan Alpha AutoTeam: Γιατί κανείς δεν σας προσφέρει περισσότερα

ΑΓΟΡΑ

Η Alpha AutoTeam A.E. είναι Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής των επιβατηγών και επαγγελματικών αυτοκινήτων Nissan, προσφέροντας πλήρως καθετοποιημένες υπηρεσίες.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρία δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή.

Οι Υπηρεσίες της Alpha AutoTeam περιλαμβάνουν πωλήσεις καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ενοικίαση αυτοκινήτων, τμήμα εταιρικών πωλήσεων, τμήμα αγορών και ανταλλαγών αυτοκινήτων, υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής, βαφή, βελτιώσεις, χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά προγράμματα, ειδικά προγράμματα επέκτασης εγγύησης καινούριων και παλαιότερων αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας στεγάζονται σε ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα 2500 τ.μ. οι οποίες περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες υποδομές, όπως την έκθεση καινούριων αυτοκινήτων, το συνεργείο, τα ανταλλακτικά, το τμήμα των αξεσουάρ, το φανοποιείο, τον φούρνο βαφής, τον χώρο φύλαξης και προετοιμασίας,  καθώς και ειδικά διαμορφωμένο χώρο παράδοσης των καινούριων αυτοκινήτων. Ξεχωριστή εγκατάσταση αποτελεί το τμήμα αγορών, ανταλλαγών και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Η εταιρία προσφέρει ευέλικτες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες και να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο υψηλές σας προσδοκίες. Επιπλέον σας προσφέρουν καινοτόμα και ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης ώστε να απολαμβάνετε λύσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσδοκίες σας.

Advertisement

Συνεργείο – Ανταλλακτικά

Η αγορά ενός αυτοκινήτου δεν σταματά στην πώληση και αυτό το γνωρίζουν καλά στην Alpha AutoTeam και γι’αυτό είναι κοντά σας και στην συντήρηση/ επισκευή του Nissan που επιλέξατε. Διαθέτοντας την οργάνωση, την αποθήκη και το εκπαιδευμένο προσωπικό μπορούν να σας προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες για να διατηρήσετε το NISSAN σας, «καινούριο». Υπηρεσίες όπως η παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου από τον χώρο σας (Pick up Delivery), η συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες αναλαμβάνοντας για λογαριασμό σας όλες τις διαδικασίες και ένας στόλος αυτοκινήτων εξυπηρέτησης είναι στη διάθεση  των πελατών της.

Advertisement

Στην Nissan Alpha AutoTeam υλοποιούν αυτό που υπόσχονται δίνοντας σας την δυνατότητα να οδηγήσετε (Test Drive) όλα τα μοντέλα της Nissan και να αποκτήσετε το δικό σας με τις καλύτερες προσφορές και ελκυστικά πακέτα εξοπλισμού του νέου σας αυτοκινήτου. Η  Alpha AutoTeam κοιτάζει το μέλλον και γι’αυτό σας προτείνει να οδηγήστε το ηλεκτροκίνητο Nissan Leaf ενώ σας προσφέρει, την υποδομή με τον ταχυφορτιστή της εταιρείας Blink Charging για την φόρτιση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων σας.

Προστασία και ασφάλεια

Advertisement

Η πανδημία του Covid-19 δεν εμποδίζει την Alpha AutoTeam να δώσει παροχή ποιοτικών υπηρεσιών χωρίς όρια και προσφέρει Test Drive & Παρουσίαση του μοντέλου Nissan, που σας ενδιαφέρει στο σπίτι ή στο γραφείο σας.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων στο τηλ.2109602556 ή στο e mail: info@alphaautoteam-nissan.gr  ή και μέσω του site: www.alphaautoteam-nissan.gr  στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 96 Γλυφάδα