Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Έτοιμη να αλλάξει ονόματα στα μοντέλα της η BMW

Ελλάδα 17:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμη να αλλάξει ονόματα στα μοντέλα της η BMW

Mobility

Έτοιμη να αλλάξει ονόματα στα μοντέλα της η BMW

Mobility

Η επερχόμενη ηλεκτρική εποχή της αυτοκίνησης, ωθεί τις αυτοκινητοβιομηχανίες σε τολμηρές αποφάσεις. Ακόμα και σε αλλαγές ονομάτων.

Advertisement
Advertisement

Η BMW κατέθεσε κάποια νέα εμπορικά σήματα για κατοχύρωση και έγκριση στο Γερμανικό Γραφείο Εμπορικών Σημάτων και Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας.

Η κίνηση αυτή, σημαίνει πως η εταιρεία θέλει να έχει εναλλακτικές για τα μελλοντικά αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Αξίζει να σημειωθεί πως στα έγγραφα που κατατέθηκαν, υπάρχουν ονόματα για όλη τη γκάμα των μοντέλων. Η ιδιαιτερότητα που εντοπίζεται, έχει να κάνει με το ότι όλες οι προτάσεις είναι σαν «μίξη» των νεότερων ονομάτων με το «i» και των κωδικών που παλιότερα συνδέονταν με τη χωρητικότητα του κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Έτσι έχουμε περιπτώσεις όπως τα iX750, i320, i530 και M350, από τις οποίες προκύπτει πως η BMW έχει προβλέψει και την πιθανότητα να αντικαταστήσει ακόμα και την ονοματολογία της σειράς 3. Σε καμία περίπτωση η κατοχύρωση των ονομάτων δεν αποτελεί και εχέγγυο πως η αλλαγή θα γίνει.

Μέχρι στιγμής, η BMW χρησιμοποιεί αριθμούς για να υποδείξει τη σειρά των μοντέλων της, ακολουθούμενο από ένα επίθημα (d, i ή e) για να δηλώσει το είδος του κινητήρα (diesel, βενζίνη και υβριδικό ή ηλεκτρικό). Οι νέες προτάσεις ονοματολογίας, μπορεί να φαίνονται κάπως μπερδεμένες αλλά θα είναι θέμα χρόνου προκειμένου να τις συνηθίσει κανείς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Blink: H κορυφαία εταιρεία φόρτισης οδηγεί τις επιχειρήσεις στο αύριο!
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Renault Espace
Τι εξετάζεται να αλλάξει στα ηλεκτρικά πατίνια;

Advertisement