Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζει και μεγαλύτερο SUV η Seat

Ελλάδα 20:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετοιμάζει και μεγαλύτερο SUV η Seat

ΝΕΑ

Ετοιμάζει και μεγαλύτερο SUV η Seat

ΝΕΑ

Ήταν να μη γίνει η αρχή! Τώρα που η Seat μπήκε στην κατηγορία των SUV με το λανσάρισμα του Ateca, φαίνεται πως… έπεσαν τα τείχη και ήδη εξετάζεται το ενδεχόμενο να αποκτήσει και μεγαλύτερο «αδερφάκι».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Άλλωστε το πρωτότυπο 20V20 πάνω στο οποίο βασίστηκε σχεδιαστικά το Ateca και παρουσιάστηκε πέρυσι στη Γενεύη, είναι διαστάσεων που ταιριάζουν σε ένα μεγαλύτερο SUV (φωτό). Αφού λοιπόν υπάρχει η βάση, αφού έχουν ήδη παρθεί οι δύσκολες αποφάσεις που αφορούσαν στην είσοδο σε αυτή την ανταγωνιστική κατηγορία, όλα θα είναι πιο εύκολα.

Για αυτό το ενδεχόμενοι μίλησε στο βρετανικό περιοδικό Autocar, ο επικεφαλής της SEAT στη Γηραιά Αλβιώναμ Richard Harrison: «Η ιδέα ενός μεγάλου SUV είναι ενδιαφέρουσα. Όταν είδαμε το πρωτότυπο, όλοι σκεφτήκαμε πως θέλουμε να πουλήσουμε ένα τέτοιο μοντέλο».

Advertisement
Advertisement

Υπάρχει όμως και αντίλογος. Ο Βρετανός παραδέχθηκε πως οι αυξημένες διαστάσεις θα ανέβαζαν και το κόστος απόκτησης του οχήματος, πέρα από το πλαίσιο στο οποίο κινείται έως τώρα η ισπανική μάρκα.

Όσο για το Ateca, ταξιδέψαμε στη Βαρκελώνη για να το οδηγήσουμε. Διαβάστε τις εντυπώσεις του Τάκη Τρακουσέλλη πατώντας εδώ.