Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζει ηλεκτρικό SUV η Bugatti;

Ελλάδα 19:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζει ηλεκτρικό SUV η Bugatti;

ΝΕΑ

Ετοιμάζει ηλεκτρικό SUV η Bugatti;

ΝΕΑ

Στον κόσμο της αυτοκίνησης και σε ότι αφορά σε δηλώσεις υψηλά ιστάμενων σχετικά με μελλοντικά προϊόντα της εταιρείας, μερικές φορές το «όχι», σημαίνει… «ναι».

Advertisement
Advertisement

Αυτό φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της Bugatti, καθώς πριν μερικούς μήνες ο επικεφαλής της Stephan Winkelmann ήταν αρνητικός μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα.

Αντίστοιχα αρνητικοί ήταν και στη Ferrari, τονίζοντας πως το Μαρανέλο δεν θα υποκύψει στις τάσεις της αγοράς, να όμως που η Purosangue είναι προ των πυλών. Θα γίνει λοιπόν το ίδιο με τo γαλλικό premium brand;

Σύμφωνα με το Automobile όχι μόνο είναι στα πλάνα της ένα ηλεκτρικό SUV αλλά ήδη υπάρχουν προχωρημένες επαφές με την Rimac, ώστε να παραχωρηθεί τεχνογνωσία στον τομέα των EV.

Advertisement
Advertisement

Το εν λόγω δημοσίευμα κάνει λόγο για πιθανή πώληση της πλατφόρμας του C_Two που εξελίσσει η εταιρεία από την Κροατία – μαζί και της τεχνολογίας που περικλείει το πρωτότυπο που κατά την παρουσίασή του εντυπωσίασε τόσο με την εμφάνισή του όσο και με τις επιδόσεις του (1850 άλογα!).

Η τροποποίηση λοιπόν αυτού του project σε ένα υπερυψωμένο crossover επιδόσεων, με ηλεκτρική τεχνολογία, θα μπορούσε να αποτελέσει μία αλλαγή στην γκάμα της Bugatti που παρότι θα αλλάζει άρδην τη φιλοσοφία της, θα διατηρεί μέρος του σπορ DNA της.

Advertisement

Με την παραγωγή μετά βίας να ξεπερνάει τα 500 κομμάτια και την τιμή πώλησης να προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.