Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζει hypercar για το 2019 η Bentley

Ελλάδα 4:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζει hypercar για το 2019 η Bentley

ΝΕΑ

Ετοιμάζει hypercar για το 2019 η Bentley

ΝΕΑ

Μπορεί η Bentayga, το πρώτο SUV στην ιστορία της Bentley, να έκλεψε την παράσταση στο 66ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ωστόσο δεν κατάφερε να εξαλείψει τις φήμες για το… αύριο της μάρκας πολυτελών οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ποιο είναι αυτό το αύριο; Μα φυσικά ένα μοντέλο επιδόσεων που σύμφωνα με τις φήμες στη γερμανική έκθεση, θα φέρει υβριδική τεχνολογία. Οι πιστοί μας αναγνώστες ίσως θυμάστε πως αυτό το σενάριο εμφανίστηκε πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2012 και αφορούσε ένα «θηρίο» που θα ακολουθούσε τα σχεδιαστικά βήματα των πρωτότυπων Hunaudières (φωτογραφία) και Silver Wings Concept.

Πέρυσι το σενάριο αυτό επέστρεψε και μάλιστα με χρονικό ορίζοντα του 2017. Τώρα, οι φήμες οργιάζουν μόνο που το χρονοδιάγραμμα άλλαξε πάλι και μετατέθηκε κατά δύο ακόμα χρόνια. Τι θα αφορά όμως; Ένα ιδιαίτερο όχημα που θα παραχθεί σε λίγα κομμάτια και θα διαφέρει απ’ όσα μας έχει δείξει η Bentley.

Advertisement
Advertisement

Ο διευθύνων σύμβουλός της, Wolfgang Dürheimer, είπε χαρακτηριστικά στο Top Gear: «Η ιδανική στιγμή για να δημιουργήσουμε ένα νέο, περιορισμένης παραγωγής όχημα, θα είναι με τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής της εταιρείας μας». Δηλαδή, το 2019…

Bentley_Hunaudieres-c640

Σύμφωνα με τους Βρετανούς, θα αποτελεί ένα υβριδικής τεχνολογίας υπέρ-αυτοκίνητο, που με τη χρήση ελαφριών υλικών θα τεθεί αντιμέτωπο με τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου. Τόσο σε ποιότητα όσο και σε… κόστος αφού φημολογείται πως η τιμή απόκτησής του μπορεί να ξεπεράσει και το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Advertisement

Φανταστείτε μία Bugatti (μη ξεχνάτε πως είναι «αδερφή» εταιρεία και μάλιστα με τον ίδιο CEO!) με περισσότερη έμφαση στην πολυτέλεια αντί για τις επιδόσεις. Και αφήστε τη φαντασία σας να οργιάζει…