Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η Aston Martin αποκαλύπτει το νέο της μονοθέσιο

Ελλάδα 7:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Aston Martin αποκαλύπτει το νέο της μονοθέσιο

FORMULA 1

Η Aston Martin αποκαλύπτει το νέο της μονοθέσιο

FORMULA 1

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Aston Martin επιβεβαίωσε ότι το μονοθέσιο του 2022 (AMR22) θα παρουσιαστεί στις 10 Φεβρουαρίου από τα κεντρικά γραφεία της κατασκευαστή στο Gaydon, ενώ ανακοίνωσε και τον νέο της διευθυντή.

Advertisement
Advertisement

Η Aston Martin έγινε η πρώτη ομάδα της Formula 1 που ανακοίνωσε επίσημα τα σχέδιά της για το νέο της μονοθέσιο ενόψει της σεζόν του 2022.

 

Αυτή είναι μια πρώτη ημερομηνία στο ημερολόγιο για τη σεζόν έναρξης της F1 το 2022, όπου και οι 10 ομάδες θα αποκαλύψουν τα σημαντικά αναθεωρημένα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα, σύμφωνα με τους νέους τεχνικούς κανονισμούς για τη νέα σεζόν.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari έχει δώσει μία πιθανή ημερομηνία για την παρουσίαση του αυτοκινήτου της γύρω στις 16-18 Φεβρουαρίου, αλλά δεν έχει ανακοινώσει ακόμη με ακρίβεια πότε και που.

Οι προ-σεζόν δοκιμές ξεκινούν στο Circuit de Barcelona-Catalunya στην Ισπανία στις 23 Φεβρουαρίου, χωρίς θεατές λόγω Covid-19. Οι ομάδες θα έχουν έξι ημέρες προετοιμασίας πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα της σεζόν στο Μπαχρέιν στις 20 Μαρτίου.

Advertisement

Η Aston Martin θα προσπαθήσει να ανακάμψει από μια απογοητευτική πορεία πέρυσι που την οδήγησε στην έβδομη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Η μεγαλύτερη αλλαγή για την ομάδα κατά τη διάρκεια του χειμώνα ήταν η αποχώρηση του αρχηγού και διευθύνοντος συμβούλου της Otmar Szafnauer , ο οποίος έχει συνδεθεί με φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει την Alpine. Τη θέση του πήρε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της BMW Motorsport Mike Krack

Η Aston Martin ανακοίνωσε την αποχώρηση του Szafnauer νωρίτερα αυτό το μήνα λέγοντας πως η θέση θα καλυφθεί εσωτερικά μέχρι να διοριστεί αντικαταστάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Formula 1: H Ferrari είναι έτοιμη για ένα δυνατό come back!
Δύο κρούσματα Covid-19 στην Aston Martin F1
Δύσκολο ξεκίνημα για τον Vettel

Advertisement