Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζεται και Fiat 500 Van – μεταξύ άλλων

Ελλάδα 16:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετοιμάζεται και Fiat 500 Van – μεταξύ άλλων

ΝΕΑ

Ετοιμάζεται και Fiat 500 Van – μεταξύ άλλων

ΝΕΑ

Η αναζήτηση τρόπων για να γράψει περισσότερες πωλήσεις το 500 της Fiat, έχει όπως όλα δείχνουν φέρει σε επίκαιρη συζήτηση το λανσάρισμα εκτός των άλλων και μιας έκδοσης van του μικρού μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες, κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για μια έκδοση χωρίς το πίσω κάθισμα και με ένα διαχωριστικό φορτίου στις πλάτες των εμπρός.

Κάτι παρόμοιο έχουν κάνει πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες σε κάποια από τα μοντέλα τους, με πιο πρόσφατο το Suzuki Jimny. Εκτός από την αποκάλυψη σχεδίων για το 500 Van, από κάποιες πληροφορίες στο πλαίσιο ενημέρωσης ορισμένων προμηθευτών, προκύπτει πως έχει οριστεί ημερομηνία αποκαλυπτηρίων για τη Maserati Grecale και αυτή είναι στα μέσα του ερχόμενου Οκτώβρη. Η Maserati ετοιμάζεται πυρετωδώς για το λανσάρισμα του μοντέλου που «βλέπει» ως κυριότερο αντίπαλο την Porsche Macan, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Giorgio (την ίδια με την Alfa Romeo Stelvio).

Advertisement
Advertisement

Από το ίδιο «σετ» πληροφοριών, προέκυψε και χρονικός προσδιορισμός για τη νέα γενιά του Opel Astra, η οποία τοποθετείται στο τελευταίο δίμηνο του έτους. Το νέο Astra, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, θα βασιστεί στην πλατφόρμα EMP2 και θα έχει πολλά κοινά με το Peugeot 308. Οι επιλογές κινητήρα αναμένεται να είναι παρεμφερείς στα δύο μοντέλα (Astra και 308) κάτι που σημαίνει πως πρέπει να περιμένουμε βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων με 110 και 130 ίππους, καθώς και diesel κινητήρα 1,5 λίτρων με 130 ίππους. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε και κάποιες plug-in υβριδικές παραλλαγές με 180 ή 225 ίππους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Ελλάδα το αναβαθμισμένο Fiat 500 (τιμές)
Έχετε δει πιο χαριτωμένο SUV;
Μισός αιώνας Fiat 127 (VIDEO)