Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζεται η Mercedes-AMG A 35 sedan

Ελλάδα 17:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζεται η Mercedes-AMG A 35 sedan

ΝΕΑ

Ετοιμάζεται η Mercedes-AMG A 35 sedan

ΝΕΑ

Η A35 4Matic της Mercedes-AMG σύντομα θα συνδυαστεί με ένα αμάξωμα sedan με την πιθανή παγκόσμια πρεμιέρα να είναι επικείμενη προσεχώς. Το sedan AMG entry-level αναμένεται να γεμίσει το κενό μεταξύ της A 250 και της A 45 με μακρύ εκκίνηση, ενώ θα ανταγωνιστεί το συμπαθές Audi S3.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ο εγκάρσια τοποθετημένος βενζινοκινητήρας διπλού τούρμπο των 2.0 λίτρων θα παράγει 308 ίππους και 400 Nm χωρίς οποιαδήποτε μορφή ηλεκτρικής βοήθειας. Η τετρακίνηση και το επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο AMG Speedshift διπλού συμπλέκτη θα είναι στάνταρ. Το 0-100 km/h θα απαιτεί λιγότερα από 5 sec όπως συμβαίνει και στην A35 AMG hatch. Οι πέντε τρόποι οδήγησης AMG Dynamic Select – Comfort, Sport, Sport +, Individual και Slippery – θα βρίσκονται εδώ μαζί με ένα νέο σύστημα αξιοποίησης των καυσαερίων. Μπορεί επίσης να προσφερθεί προαιρετικά με Adaptive Damping System που ελέγχει την ανάρτηση.

Στο εσωτερικό η A35 Sedan θα αποκτήσει τη συνήθη σειρά βελτιώσεων AMG, από το τιμόνι AMG με επίπεδη βάση, τις ειδικές θήκες AMG και τα σπορ καθίσματα που είναι είτε τυλιγμένα με δέρμα Artico ή Microfibre Dinamica με κόκκινες ραφές. Οι διπλές οθόνες 10,25 ιντσών αναμένονται επίσης, μεταξύ των οποίων φωλιάζει το σύστημα πολυμέσων MBUX με έξυπνο φωνητικό έλεγχο, καθώς και περιβαλλοντικό φωτισμό 64 χρωμάτων.

Advertisement
Advertisement

Mercedes-AMG-A35-Sedan-tsiro-640