Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμα τα πρώτα Impreza «Made in USA»

Ελλάδα 11:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμα τα πρώτα Impreza «Made in USA»

ΝΕΑ

Έτοιμα τα πρώτα Impreza «Made in USA»

ΝΕΑ

Η αυξανόμενη ζήτηση του κοινού στη βόρεια Αμερική για τα μοντέλα της Subaru είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία να δημιουργήσει για πρώτη φορά γραμμή παραγωγής του Impreza μακριά από την Ιαπωνία και συγκεκριμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από το εργοστάσιο στην πόλη Λαφαγιέτ της Ιντιάνα βγήκαν την 1η Νοεμβρίου τα πρώτα Impreza.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Εκεί κατασκευάζονται επίσης τα Legacy και Outback, ενώ το 2018 θα προστεθεί γραμμή παραγωγής και για το αναμενόμενο 7θέσιο SUV (θα τεθεί αντιμέτωπο με το Volkswagen Atlas). Η συνολική ετήσια παραγωγή θα αυξηθεί σταδιακά στα 394.000 οχήματα στο τέλος του 2016 και στα 436.000 τον Μάρτιο του 2019.

Διαθέσιμο ως sedan (με μήκος 4,62 m.) και 5θυρο hatch (4,46 m.), το αμερικάνικων προδιαγραφών Impreza εφοδιάζεται στάνταρ με 2λιτρο boxer 152 ίππων, κιβώτιο CVT Lineartronic και τετρακίνηση Symmetrical AWD. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται το σύστημα EyeSight που ανιχνεύει κινδύνους και φρενάρει αυτόματα το Impreza. Αναβαθμισμένη είναι η εικόνα στην καμπίνα των επιβατών, με ποιοτικότερα υλικά και πλουσιότερο εξοπλισμό. Το σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής 8 ιντσών υποστηρίζει τα πρωτόκολλα Apple CarPlay και Android Auto.

Advertisement
Advertisement

subaru-impreza-usa-start-production-2