Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έταξε ανύπαρκτο Nissan Qashqai σε γονείς ανάπηρων παιδιών

Ελλάδα 15:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έταξε ανύπαρκτο Nissan Qashqai σε γονείς ανάπηρων παιδιών

ΝΕΑ

Έταξε ανύπαρκτο Nissan Qashqai σε γονείς ανάπηρων παιδιών

ΝΕΑ

Ο επιτήδειος έμπορος της Θήβας εξαπάτησε μέχρι και γονείς ανάπηρων παιδιών οι οποίοι εδώ και ένα χρόνο περιμένουν το αυτοκίνητο που παρήγγειλαν.

Advertisement
Advertisement

Ούτε ιερό και ούτε όσιο φαίνεται ότι έχει ο επιτήδειος έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από την Θήβα καθώς δεν δίστασε να «αρπάξει» τα χρήματα και από δύο γονείς ανάπηρων παιδιών που για εκείνους το αυτοκίνητο είναι πραγματικά πολύτιμο «εργαλείο» για την μεταφορά των παιδιών.

Ωστόσο όπως καταγγέλλει στο Newsauto.gr ο γονιός των παιδιών στα οποία έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 80 εγχειρήσεις ο επιτήδειος έμπορος από την Θήβα όχι μόνο άρπαξε τα χρήματα της προκαταβολής αλλά τον κοροϊδεύει εδώ και ένα χρόνο!

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ανυποψίαστος καταναλωτής: «Τον επιτήδειο έμπορο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από την Θήβα τον γνωρίζω πολλά χρόνια και μάλιστα οικογενειακώς ωστόσο ποτέ δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι κάνει τέτοιες δουλειές και πόσο μάλιστα σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει τι έχει τραβήξει με τα θέματα υγείας των παιδιών του! Όπως αποδείχθηκε όμως ο συγκεκριμένος έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο καθώς εδώ και ένα χρόνο με κοροϊδεύει ότι το αυτοκίνητο έρχεται, είναι στο τελωνείο, υπάρχει κάποιο θέμα με τα χαρτιά καθώς λόγω της αναπηρίας των παιδιών μου δεν πληρώνω Τέλος Ταξινόμησης και άλλες τότε δικαιολογίες.

Το θέμα ξεκίνησε πέρυσι όταν άκουσε ότι θέλω να αλλάξω το αυτοκίνητό μου και προσφέρθηκε να μου φέρει ένα μεταχειρισμένο Nissan Qashqai diesel από το εξωτερικό έναντι 5.000 ευρώ. Του έδωσα με μετρητά τα μισά χρήματα και μου έδωσε μια απόδειξη ότι έχει λάβει την προκαταβολή για το αυτοκίνητο που θα εισαχθεί σε δύο μήνες και η εξόφλησή του θα πραγματοποιηθεί με γραμμάτια.

Έκτοτε το αυτοκίνητο όλο έρχεται και όταν άρχισα να τον ζορίζω αποφάσισε να αλλάξει τη στάση του λέγοντάς μου ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται στο τελωνείο και υπάρχει ένα θέμα με τα χαρτιά του. Αφού περνούσε ο καιρός και το αυτοκίνητο δεν έρχονταν και μετά από πιέσεις από μέρους μου αποφάσισε να μου πει την αλήθεια η οποία σύμφωνα με όσα μου ανέφερε αφορούσε πολύ μεγάλο όμιλο χρονομίσθωσης και ενοικίασης οχημάτων ο οποίος σύμφωνα με εκείνον του είχε δεσμεύσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς και δεν μπορούσε να προχωρήσει στον εκτελωνισμό του οχήματος!

Advertisement

Επειδή δεν τα πάω καλά με τους υπολογιστές και γενικότερα το Διαδίκτυο κάποιος φίλος με ενημέρωσε για τα δημοσίευμα του Newsauto.gr και αφού τα διάβασα αντιλήφθηκα ότι μπορεί να έχω πέσει θύμα απάτης και μάλλον αυτό έχω πάθει!

Ξεκίνησα την έρευνα μου για τον συγκεκριμένο έμπορο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και αυτά που έχω ανακαλύψει πραγματικά με έχουν αφήσει άφωνο καθώς δεν το χωράει το μυαλό μου ότι εκμεταλλεύθηκε έναν συνάνθρωπό του για τον οποίο γνωρίζει τι «Γολγοθά» περνάει και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να περνά εκείνος καλά…

Advertisement

Μάλιστα επιβεβαίωσα ότι ο συγκεκριμένος επιτήδειος έμπορος έχει προμηθευτεί και καρτοκινητά τηλέφωνα από την Γερμανία ώστε να δείχνει όταν καλεί τα θύματά του ότι βρίσκεται στην Γερμανία και με αυτό τον τρόπο να κερδίζει επιπλέον χρόνο!

Λυπάμαι πραγματικά που υπάρχουν ελεύθεροι τέτοιοι έμποροι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην αγορά και το κράτος και η νομοθεσία να τους επιτρέπει να δραστηριοποιούνται ανεξέλεγκτα εξαπατώντας ανυποψίαστους καταναλωτές.

Επίσης σας συγχαίρω για το δημοσιογραφικό έργο που επιτελείται προσπαθώντας με τον δικό σας τρόπο να προστατεύσετε τους ανυποψίαστους καταναλωτές από τους επιτήδειους εμπόρους μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Τέλος οι κομπίνες στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα!

Επιβεβαίωση Newsauto! Διόδια ανάλογα με το ύψος

Αποκλειστικό: Από ΚΤΕΟ κάθε χρόνο – Ποιά αυτοκίνητα αφορά;