Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αισθητικό και τεχνολογικό φρεσκάρισμα για το Mazda 2

Ελλάδα 3:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αισθητικό και τεχνολογικό φρεσκάρισμα για το Mazda 2

ΝΕΑ

Αισθητικό και τεχνολογικό φρεσκάρισμα για το Mazda 2

ΝΕΑ

Η τέταρτη γενιά του supermini της Mazda δέχεται ένα διακριτικό facelift που θα αναζωογονήσει τόσο την εμφάνιση όσο και το τεχνολογικό του υπόβαθρο.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας καταγράψει ήδη πέντε χρόνια πετυχημένης πορείας στην αγορά ήρθε η ώρα ώστε το Mazda 2 να φρεσκαριστεί ώστε να διατηρήσει την δυναμική του στην κατηγορία. Το διακριτικό facelift αφορά λίγες επεμβάσεις στην εικόνα αλλά και ενίσχυση της τεχνολογίας ασφάλειας και άνεσης. Πολύ σοφά οι επεμβάσεις στην εξωτερική εμφάνιση είναι εξαιρετικά περιορισμένες αφού το Mazda 2 παραμένει μια από τις πιο στυλάτες προτάσεις της κατηγορίας. Οι λίγες πινελιές ανανέωσης φαίνεται πως έχουν βασικότερο στόχο την ενίσχυση της συγγένειας με το εντυπωσιακό νέο Mazda 3.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το εσωτερικό με το ανανεωμένο μοντέλο να είναι ωφελημένο και από την ποιοτική αναβάθμιση των υλικών αλλά και από τον ανασχεδιασμό των καθισμάτων θα οποία προσφέρουν περισσότερη άνεση.

Advertisement
Advertisement

Το πιο σημαντικό κομμάτι αφορά όμως την ενίσχυση της τεχνολογίας καθώς πλέον ο Mazda 2 μεταξύ άλλων διαθέτει στον εξοπλισμό του ενεργά φώτα LED, σύστημα περιμετρικού ελέγχου του αυτοκινήτου, όπως και συστήματα αναγνώρισης της σήμανσης και υποβοήθησης διατήρησης της λωρίδας. Αλλαγές έχουν γίνει όμως και στην ανάρτηση με στόχο την περεταίρω βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών κύλισης ενώ αναβαθμισμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας προσφέρει και το ανανεωμένο σύστημα πολυμέσων που υποστηρίζει και τις πλατφόρμες Apple Car Play και Android Auto.

 

Advertisement

 

 

Advertisement