Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δύο ακόμα συναρπαστικές προτάσεις από τη Singer

Ελλάδα 1:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δύο ακόμα συναρπαστικές προτάσεις από τη Singer

ΝΕΑ

Δύο ακόμα συναρπαστικές προτάσεις από τη Singer

ΝΕΑ

Η Singer αποκάλυψε τις δύο τελευταίες της δημιουργίες, που ονομάζονται Suisse Commission και Berlin Commission αντίστοιχα, δίνοντας ανάλογα πιο sport ή πιο «τουριστικό» ύφος ανάλογα τις επιθυμίες του πελάτη.

Advertisement
Advertisement

Το πιο διακριτικό από τα δύο, είναι το Suisse Commission που είναι βαμμένο σε ένα σκούρο μπλε (Miura Blue) και έχει πιο σπορ εσωτερικό, με τη σκούρα επένδυση και τα γυαλιστερά νίκελ δαχτυλίδια στα καθίσματα. Αν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάτι από το διάκοσμο του Suisse Commission, είναι ο επιλογέας των ταχυτήτων που στη λαβή του βρίσκουμε έβενο και καρυδιά.

Το Berlin Commission είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, καθώς έχει φινιριστεί σε ένα βαθύ κόκκινο (Berlin Red) και έχει νίκελ λεπτομέρειες αλλά και δίχρωμες ζάντες, πίσω από τις οποίες διακρίνονται οι μαύρες δαγκάνες των φρένων με τα άσπρα γράμματα. Όπως όλες οι 911 που επανασχεδιάστηκαν από τη Singer, το αμάξωμα και στις δύο περιπτώσεις είναι πανέμορφο.

Advertisement
Advertisement

Με τους πιο έντονους θόλους στα φτερά και τη σχετικά διακριτική αεροτομή στο πίσω μέρος που «αγκαλιάζει» τη θυρίδα ψύξης του κινητήρα, να «βάζουν σε υποψίες» τους παρατηρητικούς για τη διαφορετικότητα του συνόλου σε κάθε περίπτωση.

Αμφότερες οι νέες προτάσεις της Singer, έχουν τον 6κύλινδρο ατμοσφαιρικό boxer των 4,0 λίτρων στο πίσω μέρος, ο οποίος συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων που στέλνει την ισχύ του κινητήρα στους πίσω τροχούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Porsche θα κατασκευάζει τους κινητήρες για τη Singer
Δείτε και ακούστε τη Singer DLS να «ουρλιάζει» στο Ring (+video)
Η φτερούγα της νέας Porsche 911 GT3 RS θα γράψει ιστορία! (+video)