Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αίσιο τέλος με την έμπορο ΙΧ στο Περιστέρι – Ο πελάτης πήρε το όχημά του

Ελλάδα 1:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αίσιο τέλος με την έμπορο ΙΧ στο Περιστέρι – Ο πελάτης πήρε το όχημά του

ΝΕΑ

Αίσιο τέλος με την έμπορο ΙΧ στο Περιστέρι – Ο πελάτης πήρε το όχημά του

ΝΕΑ

Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του Newsauto.gr στην ολοκλήρωση των διαδικασιών μεταβίβασης του επαγγελματικού οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Αίσιο ήταν το τέλος μετά από πολλούς μήνες αναμονής, εξώδικων και δημοσιευμάτων τα οποία αφορούσαν σε ένα εισαγόμενο μεταχειρισμένο επαγγελματικό Mercedes-Benz Vito που πωλούσε μια έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στο Περιστέρι και έναν επαγγελματία από τη Θάσο.

Βέβαια στην επίτευξη της λύση σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε το δημοσίευμα του Newsauto.gr σύμφωνα με το οποίο το εισαγόμενο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο εκτελωνίζονταν για πέντε μήνες τη στιγμή που ο καταναλωτής είχε δώσει το 70% της συμφωνημένης αξίας αλλά δεν προχωρούσαν οι διαδικασίες.

Advertisement
Advertisement

Μετά το δημοσίευμα και την παρέμβαση του Newsauto.gr τόσο η έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από το Περιστέρι όσο και ο καταναλωτής κατάφεραν να λύσουν τις όποιες διαφορές τους χώριζαν και να ολοκληρωθεί η διαδικασία πώλησης του οχήματος.

Όπως επισημαίνει στο Newsauto.gr ο καταναλωτής που παρέλαβε το μεταχειρισμένο επαγγελματικό όχημα από την έμπορο ΙΧ στο Περιστέρι: «Ο ρόλος που διαδραμάτισε το Newsauto.gr αλλά και οι δημοσιογράφοι του ήταν καταλυτικός για την θετική έκβαση της υπόθεσης καθώς εγώ παρέλαβα το επίμαχο επαγγελματικό όχημα που χρειαζόμουν, η έμπορος από το Περιστέρι πληρώθηκε τα υπόλοιπα χρήματα που είχαμε συμφωνήσει και εν τέλει αποδείχθηκε άδικος κόπος τα εξώδικα αλλά και οι επικοινωνίες σε έντονο ύφος μεταξύ μας. Η στάση του Newsauto.gr στη διαπραγμάτευση ήταν η πιο δίκαιη όλων και κατάφερε να λύσει τις όποιες διαφορές είχαν δημιουργηθεί ανάμεσά μας και όπως φαίνονταν δεν θα λύνονταν ποτέ. Αντ’ αυτού οι δημοσιογράφοι του Newsauto.gr απαίτησαν χωρίς κανένα όφελος από τα δύο αντιμαχόμενα μέρη να τηρήσουν τους όρους της αρχικής συμφωνίας και να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης του επαγγελματικού οχήματος. Μακάρι να είχαν απευθυνθεί πριν στείλω το εξώδικο στο Newsauto.gr καθώς τα πράγματα θα είχαν γίνει πολύ πιο εύκολα και δεν θα ταλαιπωρούμασταν τόσο πολύ όλοι μας.»

Advertisement

Το Newsauto.gr θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πως από την πρώτη κιόλας ώρα που αναρτήθηκε το δημοσίευμα για την έμπορο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από το Περιστέρι εκείνη επικοινώνησε μαζί μας και φάνηκε από την αρχή ότι ήθελε να ολοκληρώσει την πώληση και βέβαια το επίμαχο επαγγελματικό Mercedes-Benz βρίσκονταν σε κάποιο συνεργείο γνωστού του νέου ιδιοκτήτη και όχι στο κατάστημα εμπορίας.

Advertisement

Θεωρούμε ότι με την συγκεκριμένη κίνηση η έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στο Περιστέρι ήθελε να λήξει την υπόθεση και να είναι όλοι ικανοποιημένοι παρά να τρέχει στις δικαστικές αίθουσες.

Το συμβάν θεωρείτε λήξαν και βέβαια ο αγοραστής και η έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στο Περιστέρι μιλούν όχι σε επαγγελματικό αλλά σε πολύ φιλικό επίπεδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκάλυψη! Εδώ θα ελέγξετε το εισαγόμενο μεταχειρισμένο ΙΧ από Γαλλία
Εισαγόμενο μεταχειρισμένο από Ιταλία; Δείτε αν έχει γυρισμένα χιλιόμετρα!
Φυλάκιση 5 έτη και αποζημίωση 4 εκατ. για γυρισμένα χιλιόμετρα σε ΙΧ

Advertisement