Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Έρευνα για θανατηφόρο τροχαίο με Tesla Model 3

Ελλάδα 17:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρευνα για θανατηφόρο τροχαίο με Tesla Model 3

Mobility

Έρευνα για θανατηφόρο τροχαίο με Tesla Model 3

Mobility

Ένα ακόμα τροχαίο με τραγική κατάληξη αυτή τη φορά, έρχεται να απασχολήσει την κοινή γνώμη και τον κόσμο του αυτοκινήτου μια και εμπλέκεται με τρόπο τραγικό και ένα Tesla Model 3.

Advertisement
Advertisement

Στις 27 Φεβρουαρίου ένας 74χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο, καθώς το Tesla Model 3 που οδηγούσε, ξαφνικά ακινητοποιήθηκε σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Οι Αρχές στη περιοχή του Μιζούρι όπου έγινε το δυστύχημα με την εμπλοκή τριών αυτοκινήτων, εξακολουθούν να διερευνούν τα αίτια του περιστατικού. Η σύγκρουση σημειώθηκε στο I-70 ανατολικά του Κάνσας Σίτι. Σύμφωνα με την αστυνομία, το Tesla σταμάτησε στη μέση του δρόμου- προφανώς λόγω κάποιας βλάβης.

Advertisement
Advertisement

Στη συνέχεια, δύο οχήματα που ακολουθούσαν, δεν κατάφεραν να το αποφύγουν με αποτέλεσμα μια πολλαπλή σύγκρουση. Εκτός του Terry L. Siegal, που ήταν ο οδηγός του Tesla και αναγνωρίστηκε ως το μοναδικό θύμα, ένας ακόμα επιβάτης στο Model 3, καθώς και οι επιβάτες των δύο οχημάτων που συγκρούστηκαν, επέζησαν με ελαφρά τραύματα.

Σε αντίθεση με αυτό που θα νόμιζε κανείς, ο οδηγός του Tesla δεν είχε βγει από το αυτοκίνητο και κατά πάσα πιθανότητα ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια που μπορεί να πυροδοτήθηκαν από το στρες του περιστατικού. Το αστυνομικό τμήμα του Μιζούρι είπε ότι «η αρχική έρευνα δείχνει ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορούσαν ζώνη ασφαλείας».

Advertisement

Το περιστατικό, «συνδέεται» με την πρόσφατη έρευνα που ζήτησε το NHTSA, μετά από αναφορές για «αχρείαστο» και αδικαιολόγητο αυτόματο φρενάρισμα από ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της Tesla.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως η Ford μπλόκαρε το SEXY της Tesla;
Τρένο χτυπά Tesla και το EV συνεχίζει (+video)
Land Rover Defender με… καρδιά Tesla

 

 

Advertisement