Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρευνα από την Tesla για την αυτανάφλεξη (VIDEO)

Ελλάδα 20:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρευνα από την Tesla για την αυτανάφλεξη (VIDEO)

ΝΕΑ

Έρευνα από την Tesla για την αυτανάφλεξη (VIDEO)

ΝΕΑ

Ένα ακόμα περιστατικό με μοντέλο της Tesla που πήρε φωτιά χωρίς προφανή αιτία, ανάγκασε την εταιρεία του Elon Musk να ασχοληθεί πιο επισταμένα με το να εντοπιστεί το πρόβλημα που οδηγεί σε αυτή την ανησυχητική εξέλιξη που αφορά όλους τους αγοραστές της εταιρείας και όχι μόνο.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Δέκα λεπτά της ώρας μετά τη ρυμούλκησή του σε συνεργείο λόγω σκασμένου ελαστικού, το Model S που βλέπουμε στο video παρακάτω άρχισε να βγάζει καπνό και στη συνέχεια πήρε φωτιά. Έτσι απλά και αναίτια, όπως υποστηρίζει και ο ιδιοκτήτης του. Ανάλογο περιστατικό έχει καταγραφεί ξανά στο παρελθόν και η Tesla όπως ανακοίνωσε ξεκίνησε έρευνα για να εντοπιστούν τα αίτια και να διορθωθεί το πιθανό κατασκευαστικό πρόβλημα που οδηγεί σε αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.

Advertisement
Advertisement

Tesla fire boi 530

Σύμφωνα με όσα καταθέτει ο επικεφαλής του πυροσβεστικού οχήματος που έσπευσε στο σημείο, υπήρχε μια έντονη εκτόνωση από το κάτω μέρος του αυτοκινήτου που ακουγόταν σαν να διέφευγε αέριο υπό πίεση από κάποιο σημείο. Αυτό είναι ένδειξη πως ο χώρος για τις μπαταρίες αλλά και αυτές οι ίδιες σαν να συμπιέζονται και ίσως αυτό να είναι το πρώτο σημείο από το οποίο θα αρχίσουν οι έρευνες της εταιρείας.