Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχονται μεγάλες απολύσεις στην Tesla

Ελλάδα 12:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχονται μεγάλες απολύσεις στην Tesla

ΝΕΑ

Έρχονται μεγάλες απολύσεις στην Tesla

ΝΕΑ

H μεγάλη αναστάτωση που επικρατεί αυτόν τον καιρό στην Tesla επιβεβαιώνεται από τις επίσημες δηλώσεις του Elon Musk.

Advertisement
Advertisement

Σε ταραγμένα νερά κινείται το τελευταίο διάστημα η Tesla, με τους εργαζόμενους της εταιρίας να βρίσκονται στο στόχαστρο του Εlon Musk. Eνώ και αυτοί από την πλευρά τους απαντούν με μηνύσεις προς την εταιρία για απολύσεις χωρίς την νόμιμη και έγκαιρη προειδοποίηση.

Από την πλευρά του ο Musk μιλώντας σε οικονομικό φόρουμ στο Κατάρ δήλωσε ότι η εταιρία θα προχωρήσει σε απολύσεις του 10% του έμμισθου δυναμικού της, νούμερο που αντιστοιχεί στο 3,5% του συνολικού αριθμού εργαζομένων στην εταιρία.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο πρόσθεσε ότι η Tesla σταματά όλες τις διαδικασίες πρόσληψης νέων υπαλλήλων σε όλο τον κόσμο καθώς υπάρχουν ανησυχίες για ύφεση σε όλο τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

“Δεν είναι βέβαιο, αλλά είναι πολύ πιθανό να συμβεί” είπε ο Musk. Mάλιστα ο ίδιος υποστήριξε ότι θέλει η Tesla να αυξήσει τους εργάτες που πληρώνονται με την ώρα παρά με σταθερούς μισθούς σε μηνιαία βάση.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Μusk επιβεβαιώνει τις φήμες για μεγάλες περικοπές και απολύσεις στην Tesla. Eίχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση του “κακού προαισθήματος” που έχει για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Καθώς και το περιβόητη μήνυμα στους εργαζόμενους να επιστρέψουν στους χώρους εργασίας, αλλιώς θα απολυθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Elon Musk ετοιμάζει περικοπές θέσεων εργασίας
Μήνυση από μέτοχο, στην Tesla και στον Elon Musk
Elon Musk: «Επιστρέψτε στο γραφείο ή απολύεστε»