Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχονται κίνητρα για ποιοτικά μεταχειρισμένα ΙΧ

Ελλάδα 13:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχονται κίνητρα για ποιοτικά μεταχειρισμένα ΙΧ

ΝΕΑ

Έρχονται κίνητρα για ποιοτικά μεταχειρισμένα ΙΧ

ΝΕΑ

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών αποκάλυψε πως 90χρονος με κομμένα δάκτυλα ανανέωσε το δίπλωμά του και προανήγγειλε κίνητρα για ποιοτικά μεταχειρισμένα.

Advertisement
Advertisement

Ως καθεστώς αδιαφάνειας και συναλλαγής χαρακτήρισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής το σύστημα επανεξέτασης οδηγών άνω των 74 ετών το οποίο καταργήθηκε με το νέο νόμο.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι μόνον το 1% των ηλικιωμένων κοβόταν στις εξετάσεις, ενώ αποκάλυψε ότι μόλις ανέλαβε το υπουργείο έλαβε τηλέφωνο από μία πολίτη που τον παρακάλεσε να αφαιρεθεί το δίπλωμα από τον 90χρονο πατέρα της γιατί είχε περάσει στην επανεξέταση παρότι είχε υψηλό ζάχαρο και είχε κομμένα δάκτυλα!

Advertisement
Advertisement

Ο κ. Καραμανλής σημείωσε τέλος ότι το Υπουργείο παλεύει σε πρώτη φάση να μην αυξηθούν τα Τέλη Κυκλοφορίας, ενώ εξετάζει την παροχή κινήτρων για την αγορά καλών μεταχειρισμένων αυτοκίνητων.

Υπογράμμισε τέλος ότι δεν υπήρξε καμία συναλλαγή με την διαχειρίστρια της Αττικής Οδού ώστε να μην αυξηθούν τα διόδια.

Όσον αφορά στις αστικές συγκοινωνίες ο Κώστας Καραμανλής χαρακτήρισε τραγική την οικονομική κατάσταση  και προανήγγειλε ότι τις επόμενες 15 ημέρες θα καταβληθεί προσπάθεια να μειωθεί η αναμονή στα δρομολόγια του Μετρό κατά τις ώρες αιχμής, επισημαίνοντας ότι το καλοκαίρι βλέπαμε τους συρμούς να διέρχονται ανά δέκα λεπτά και οι επιβάτες να περιμένουν στις αποβάθρες.