Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το ριζικά ανανεωμένο Jeep Compass

Ελλάδα 21:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το ριζικά ανανεωμένο Jeep Compass

ΝΕΑ

Έρχεται το ριζικά ανανεωμένο Jeep Compass

ΝΕΑ

Η ανανεωμένη εκδοχή του Jeep Compass θα έχει ένα ακόμα πιο μοντέρνο και ψηφιοποιημένο εσωτερικό – Πότε θα γίνει η παρουσίαση του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Στην παρουσίαση του ανανεωμένου Compass αναμένεται να προχωρήσει η Jeep στις 6 Απριλίου (Τρίτη), όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Η εταιρεία δεν αποκαλύπτει τις πτυχές του SUV με τις οποίες θα συστηθούμε, δεν διστάζει, ωστόσο, να το χαρακτηρίσει ως ένα «τελείως νέο μοντέλο», το οποίο ενσωματώνει «τεράστιες αλλαγές σε επίπεδο τεχνολογίας, ασφαλείας, βιωσιμότητας και λειτουργικότητας».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι δραστικότερες διαφοροποιήσεις θα εντοπιστούν στο εσωτερικό, με ένα ολοκαίνουριο μοντέρνο ταμπλό, «ελεύθερη» και μεγαλύτερη οθόνη αφής (10,25”), όπως και πιο σύγχρονο πίνακα οργάνων (10,1”). Τη φροντίδα της Jeep έχει λάβει, επίσης, το τιμόνι, όπως και οι αεραγωγοί για τον κλιματισμό που θα είναι καμουφλαρισμένοι.

Advertisement
Advertisement

Στο πεδίο της εμφάνισης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ανανεωμένο Jeep Compass θα υιοθετεί τα στιλιστικά στοιχεία που συναντάμε στην προοριζόμενη για την αγορά της Κίνας εκδοχή του μοντέλου. Ως εκ τούτου η μάσκα, η γρίλια και οι προβολείς θα ανασχεδιαστούν, ενώ οι αλλαγές θα αφορούν τόσο τα φώτα ομίχλης όσο και τον προφυλακτήρα.

Advertisement

Για το μηχανικό σκέλος, η Jeep τηρεί σιγή ισχύος, αλλά θεωρείται βέβαιο πως τα μοτέρ θα έχουν μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Το λανσάρισμα του ανανεωμένου Jeep Compass πιθανότατα θα γίνει τον Μάιο, παράλληλα με την επετειακή έκδοση 80th anniversary.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Νέο Jeep Wrangler Rubicon 392: Πιο ισχυρός από ποτέ (VIDEO)
Ανανέωση και πλήρως νέο εσωτερικό για το Jeep Compass
H Jeep γιορτάζει 80 χρόνια ιστορίας 

 

Advertisement