Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το νέο Skoda Superb Scout

Ελλάδα 9:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται το νέο Skoda Superb Scout

ΝΕΑ

Έρχεται το νέο Skoda Superb Scout

ΝΕΑ

Λίγο πριν την επίσημη εμφάνιση του ανανεωμένου Skoda Superb η έκδοση Scout επιβεβαιώνεται με ένα teaser video. Η… σκληροτράχηλη του Superb θα έχει standard τετρακίνηση.

Advertisement
Advertisement

 

Αν και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την Octavia της επόμενης γενιάς, το νέο Superb είναι εξίσου σημαντικό ντεμπούτο αφού είναι το κορυφαίο μοντέλο της Skoda. Η μάρκα από την Τσεχία μας έχει βομβαρδίσει με video teasers και το τελευταίο από αυτά μας δείχνει περισσότερα για την εικόνα του μοντέλου από το Mladá Boleslav.

Advertisement
Advertisement

Οι μεγαλύτερες αλλαγές αφορούν την εξωτερική εμφάνιση με την τοποθέτηση LED matrix φωτιστικών σωμάτων εμπρός κάτι που αποτελεί πρωτιά για την Skoda. Στο πίσω μέρος το design είναι το τυπικό για το group VAG με το όνομα της Skoda να επιστρέφει. Νέα είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα (με LED sequential φλας) τα οποία συνδέονται με φάσα χρωμίου.

Advertisement

Μικρές αλλαγές αφορούν τον προφυλακτήρα εμπρός, τα φώτα ημέρας και τα νέα χρώματα. Το teaser video μας παρουσιάζει την έκδοση Scout η οποία τοποθετείτε πάνω από την αντίστοιχη της Octavia, με αρκετά προστατευτικά πλαστικά στο αμάξωμα και πιθανόν μόνιμη τετρακίνηση. Επιπλέον το Superb Scout θα έχει αλλαγές και στο εσωτερικό που θα θυμίζει το Passat Alltrack. Από την γκάμα δεν θα λείπει η υβριδική έκδοση (μάλιστα θα είναι plug-in άλλη μία πρωτιά)  με μηχανικά μέρη δανεισμένα από το Passat GTE.

 

Advertisement