Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Skoda Superb σε σκίτσο

Ελλάδα 8:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ανανεωμένο Skoda Superb σε σκίτσο

ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Skoda Superb σε σκίτσο

ΝΕΑ

Η Skoda μας παρουσιάζει μία πρώτη εικόνα της ανανεωμένης γενιάς της ναυαρχίδας της γκάμας Superb, που για πρώτη φορά θα διαθέτει plug-in υβριδική έκδοση.

Advertisement
Advertisement

 

Σε ότι αφορά την σχεδιαστική φιλοσοφία του αμαξώματος, το νέο Superb θα διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά σημεία, όπως τα νέα φωτιστικά σώματα, την παραδοσιακή εμπρός μάσκα και τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, ο οποίος έχει τοποθετηθεί πιο χαμηλά. Πίσω, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το όνομα του μοντέλου θα αναγράφεται ολογράφως, ακολουθώντας το παράδειγμα του Scala. Το σημαντικότερο στοιχείο είναι η τοποθέτηση για πρώτη φορά μίας plug-in υβριδικής μονάδας, που θα διαθέτει έναν θερμικό κινητήρα 1.4 TSI ο οποίος τοποθετείται και στο VW Passat GTE και θα συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα. Προς το παρόν δεν είναι ανακοινώσιμη η συνολική ιπποδύναμη, που στην περίπτωση του Passat φτάνει τους 218 PS, με τις εκπομπές ρύπων να είναι 39 g/km, ενώ η αυτονομία του, με ηλεκτρική λειτουργία είναι 50 km.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό το Superb θα διαθέτει αναβαθμισμένα υλικά, νέα σχεδίαση του ταμπλό, ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ δεν θα λείπουν και τα απαραίτητα γκάτζετ, όπως η ασύρματη φόρτιση για smartphone και το σύστημα πολυμέσων συμβατό με τα πρωτόκολλα Android Auto και Apple CarPlay. Τέλος να αναφερθεί ότι το νέο Skoda Superb θα αποκαλυφθεί κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ice Hockey, που θα πραγματοποιηθεί στην Μπρατισλάβα στα τέλη Μαΐου.