Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το νέο ρεκόρ από τη Hennessey;

Ελλάδα 3:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το νέο ρεκόρ από τη Hennessey;

ΝΕΑ

Έρχεται το νέο ρεκόρ από τη Hennessey;

ΝΕΑ

Η Hennessey επιβεβαίωσε ότι το Venom F5 Roadster θα αποκαλυφθεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα.

Advertisement
Advertisement

Το θηρίο των 1.842 ίππων της Hennessey ετοιμάζεται να ξεσκεπαστεί επίσημα την άλλη εβδομάδα. Να θυμίσουμε ότι το εντυπωσιακό Venom F5 Roadster είναι το “ανοιχτό” μοντέλο της αμερικάνικης φίρμας που αφενός μετράει πολλά άλογα κάτω από το καπό του, αφετέρου έχει σκοπό να καταρρίψει το ρεκόρ που εδώ και 10 χρόνια κατέχει η Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse.

Πρόσφατα, η Bugatti μας φρέσκαρε τη μνήμη μας, όταν μας θύμισε ότι το 2012 (λίγο μετά την αποκάλυψη) η “ανοιχτή” Veyron έσπασε το ρεκόρ της υψηλότερης ταχύτητας ανοιχτού μοντέλου παραγωγής. Σύμφωνα με τη Hennessey, αυτό θα αλλάξει όταν μπει στο παιχνίδι των ρεκόρ επίσημα και το Venom F5 Roadster. Μάλιστα, η Hennessey υποστηρίζει ότι το hypercar της μπορεί να φτάσει τα 482 χλμ./ώρα (300 μίλια/ώρα). Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω από το να περιμένουμε…

Αλλά αξίζει να δούμε τι κινεί το Venom F5 Roadster. Εφοδιάζεται με τον ίδιο 6,6 twin-turbo V8 κινητήρα που έχει και το coupe με το τελευταίο να μπορεί να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Hennessey ετοιμάζει το απόλυτο ηλεκτρικό
Δείτε το Hennessey Venom F5 να ξεπερνά τα 437 χλμ./ώρα (+video)
Πετάει φωτιές το Hennessey Venom F5 (+video)