Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το “baby” Land Rover Defender;

Ελλάδα 0:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται το “baby” Land Rover Defender;

ΝΕΑ

Έρχεται το “baby” Land Rover Defender;

ΝΕΑ

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα “baby” Defender το οποίο θα φέρει παρόμοια εξωτερική σχεδίαση με το δημοφιλές μοντέλο, αλλά σημαντικές διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Εδώ και μερικούς μήνες η Land Rover διαθέτει στην αγορά το νέο Land Rover Defender, ένα μοντέλο που έχει εξελιχθεί σε «θρύλο» για τη μάρκα και συνώνυμο με την «περιπετειώδη» οδήγηση.

Τα 68.200 ευρώ, που αφορούν τη λανσαρισματική έκδοση στην Ελλάδα, ήτοι το 3θυρο (έκδοση αμαξώματος “90”) με τους 200 ίππους, κρίνονται λελογισμένα ελέω των ποικίλων «ατού» του μοντέλου. Αυτό, ωστόσο, δεν συνεπάγεται πως πολλοί λάτρεις του αδυνατούν να το εντάξουν στο γκαράζ τους.

Advertisement
Advertisement

Δοκιμάζουμε το νέο Land Rover Defender D240

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “What Car”, η Land Rover θα μεριμνήσει για τους τελευταίους, λανσάροντας, εντός του 2022, ένα “baby Defender”. Ουσιαστικά θα πρόκειται για ένα νέο μοντέλο, προσφερόμενο γύρω στα 27.000 ευρώ (σ.σ. στη βρετανική αγορά).

Η εξωτερική όψη του επερχόμενου μοντέλου θα είναι παρεμφερής με του Defender.  Προκειμένου, ωστόσο, να φέρει μια προσιτή τιμή απόκτησης, το εσωτερικό θα είναι εκ διαμέτρου διαφορετικό. Ειδικότερα, οι ανέσεις στην καμπίνα θα είναι λιγότερες, η ευρυχωρία θα μειωθεί, ενώ θα χρησιμοποιηθούν λιγότερο ποιοτικά υλικά.

Advertisement

Σε μηχανολογικό επίπεδο, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα των 1,5 λίτρων, με την κίνηση να στέλνεται στους εμπρός τροχούς, ενώ σε μεταγενέστερο στάδιο θα διατεθούν και τετρακίνητες και plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Advertisement

Σημειώνεται πως το όνομα του μοντέλου δεν έχει διαρρεύσει, αν και δεν αποκλείεται να υιοθετηθεί ένα εντελώς καινούριο, που δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ από τη JLR.

Διαβάστε επίσης: 

Advertisement

Η Land Rover εξελίσσει το Defender των 500 ίππων (+video)

Πολυτάλαντο το νέο επαγγελματικό Land Rover Defender (video)

Η Jaguar Land Rover καταπολεμά την κόπωση