Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το αναβαθμισμένο Tesla Model S

Ελλάδα 12:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται το αναβαθμισμένο Tesla Model S

ΝΕΑ

Έρχεται το αναβαθμισμένο Tesla Model S

ΝΕΑ

H Tesla ανακοίνωσε ότι τον προσεχή Σεπτέμβριο θα παρουσιάσει την αναβαθμισμένη γενιά του Model S, με βασικούς γνώμονες την αύξηση της αυτονομίας και το νέας σχεδίασης εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement

 

Η φίρμα του Elon Musk προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στην αναβάθμιση του εργοστασίου στο Fremont της Καλιφόρνια, με σκοπό την παραγωγή τόσο του νέου Model Y, όσο και του Model S που μπαίνει σε διαδικασία ανανέωσης, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο του 2019. Το συγκεκριμένο μοντέλο, σύμφωνα με διάφορες καλά πληροφορούμενες πηγές, θα διαθέτει μία σειρά από αναβαθμίσεις, όπως το εσωτερικό που θα φέρει πολλά κοινά στοιχεία με το μικρότερο Model 3. Αναμένουμε λοιπόν να απουσιάζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, η οθόνη του συστήματος infotainment θα έχει οριζόντια τοποθέτηση και όχι κάθετη, ενώ νέας σχεδίασης θα είναι το ταμπλό και η κεντρική κονσόλα, όπως και τα καθίσματα.

Advertisement
Advertisement

Μυστήριο πάντως καλύπτει στοιχεία που αφορούν τους ηλεκτροκινητήρες της αναβαθμισμένης γενιάς. Αυτό που γνωρίζουμε πάντως αφορά την αυτονομία, που χάρη στην τοποθέτηση μίας μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίας, θα αυξηθεί στα 644 km, την ώρα που η έκδοση Long Range της τρέχουσας γενιάς του Model S έχει μόλις 596 km.