Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται στα τέλη του έτους το νέο Nissan Juke

Ελλάδα 9:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται στα τέλη του έτους το νέο Nissan Juke

ΝΕΑ

Έρχεται στα τέλη του έτους το νέο Nissan Juke

ΝΕΑ

Τον αντικαταστάτη του Juke τον αναμένουμε αρκετό καιρό και πλέον στα τέλη της τωρινής χρονιάς φαίνεται ότι θα δούμε τον αντικαταστάτη του, που θα επιτρέψει στη Nissan να «παίξει» δυνατά στην κατηγορία των μικρών crossover.

Advertisement
Advertisement

To νέο Juke αναμένεται να χτιστεί πάνω στη νεότερη CMF-B πλατφόρμα του Ομίλου Renault-Nissan-Mitsubishi, η οποία βρίσκεται και κάτω από το αμάξωμα του νέου Renault Clio, ενώ παράλληλα μπορεί να λάβει και ηλεκτροκίνηση – κάτι πολύ σημαντικό πλέον και για τα μοντέλα του είδους.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες του, το νέο Juke θα εφοδιαστεί με τους νέους 1.000άρηδες turbo που μόλις πριν λίγες ημέρες τοποθετήθηκαν στο Nissan Micra, σε εκδόσεις με 100 και 117 ίππους. Παράλληλα, διαθέσιμη θα είναι και η νεότερη έκδοση Blue dCi του 1.500άρη diesel του Ομίλου, που προσφέρει χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και κατανάλωση καυσίμου.

Στα υπόλοιπα στοιχεία του, το νέο Juke σχεδιαστικά αναμένεται να μην έχει μια τόσο ιδιαίτερη σχεδίαση όσο το τωρινό μοντέλο, αλλά από την άλλη να είναι πιο δυναμικό και φυσικά, να ξεχωρίζει ως ένα μοντέρνο και νεανικό μικρό SUV.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό θα αναβαθμιστεί αρκετά, έχοντας στόχο να προσφέρει υψηλότερα ποιοτικά στοιχεία και διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Παράλληλα, είναι δεδομένο ότι οι χώροι θα είναι καλύτεροι σε σχέση με αυτούς του τωρινού Juke, ενώ θα υπάρχουν και αρκετές δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα για το νέο Juke θα γνωρίζουμε μέσα στους επόμενους μήνες, εν όψει του λανσαρίσματός του στα τέλη του 2019.