Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται Renault Zoe RS

Ελλάδα 2:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται Renault Zoe RS

ΝΕΑ

Έρχεται Renault Zoe RS

ΝΕΑ

Μπορεί μέχρι σήμερα μία σπορ έκδοση του Zoe να αποτελούσε απλά μία φήμη αλλά πλέον ήρθε από επίσημα χείλη επιβεβαίωση πως η Renault σκοπεύει να λανσάρει και Zoe RS!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό Autocar, ο επικεφαλής της Renault Sport, Patrice Ratti, επιβεβαίωσε πως όχι απλά θα δούμε ένα τέτοιο μοντέλο αλλά και πως ήδη γίνονται δοκιμές του οχήματος σε πρωτότυπη μορφή.

«Σκεφτόμαστε να βάλουμε στην παραγωγή ένα Zoe RS αλλά πρόκειται για ένα project που απαιτεί χρόνο, ώστε να αξιολογήσουμε αν θα μπορούσε να αποδειχθεί επιτυχημένο. Αυτό πριν μερικά χρόνια ήταν αδύνατο. Ωστόσο η απόδοση των μπαταριών έχει βελτιωθεί άρα… το μελετάμε. Παράλληλα, ένα σπορ όχημα της Renault, πρέπει να αποδίδει καλά κι αυτό είναι άλλη μία πρόκληση. Το να είναι όσο ευκίνητο θέλουμε παρά το αυξημένο βάρος λόγω των μπαταριών», είπε ο Ratti.

Advertisement
Advertisement

Μη ξεχνάμε πως τον περασμένο Μάρτιο, στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Renault επέδειξε το εντυπωσιακό Zoe e-sport concept, το οποίο θα αποτελεί προφανώς βάση για το λογικά πιο συντηρητικό μοντέλο παραγωγής.