Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται πιο «καυτή» Alfa Romeo Giulia GTA με 620 PS;

Ελλάδα 9:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται πιο «καυτή» Alfa Romeo Giulia GTA με 620 PS;

ΝΕΑ

Έρχεται πιο «καυτή» Alfa Romeo Giulia GTA με 620 PS;

ΝΕΑ

Τον προσεχή Ιούνιο η Alfa Romeo γιορτάζει 110 χρόνια από την ίδρυσή της και, θέλοντας να γιορτάσουν αυτό το γεγονός, πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι οι Ιταλοί θα παρουσιάσουν μια νέα πιο «καυτή» έκδοση της Giulia.

Advertisement
Advertisement

Η νέα κορυφαία έκδοση του μεσαίου ιταλικού σεντάν θα αναβιώσει μετά από αρκετό καιρό το όνομα «GTA» (από το Gran Turismo Alleggerita) των γρήγορων εκδόσεων του παρελθόντος της Alfa, τοποθετούμενη πάνω από την Giulia Quadrifoglio του σήμερα.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία, ο κινητήρας που θα φέρει η νέα Giulia GTA θα είναι ο ίδιος 2.9 lt. V6 με την Quadrifoglio, όμως η ισχύς του θα ανέβει στους 620 ίππους (+115 άλογα). Το κιβώτιο θα είναι 8άρι αυτόματο από τη ZF.

Οι Alfa Romeo Giulia Wagon και το Coupe είναι αυτό που θέλουμε

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τον κινητήρα, είναι σίγουρο ότι θα έχουμε πολλές επεμβάσεις και στο στήσιμο του αυτοκινήτου για ακόμη πιο «καυτά» οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά, ενώ η νέα Giulia GTA θα ελαφρύνει και σχεδόν κατά 20 κιλά συγκριτικά με την Quadrifoglio, τιμώντας το όνομα «Alleggerita» (σημαίνει «ελαφρωμένη»).

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση για τις πληροφορίες αυτές, ωστόσο εάν τελικά αποδειχθούν αληθινές, τότε στις 24 Ιουνίου, την ημέρα που η Alfa Romeo θα γιορτάσει τα 110 της χρόνια στο Μιλάνο, η νέα Giulia GTA θα δει για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας.

Advertisement