Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το νέο μικρότερο SUV της Maserati

Ελλάδα 1:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το νέο μικρότερο SUV της Maserati

ΝΕΑ

Έρχεται το νέο μικρότερο SUV της Maserati

ΝΕΑ

Πολύ δυνατά θα παίξει η Maserati στα SUV, αφού από το 2020 και μετά θα προστεθεί στη γκάμα το δεύτερο μοντέλο του είδους από την εταιρεία, το οποίο θα είναι μικρότερο από τη Levante και βασισμένο πάνω στην Alfa Romeo Stelvio. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Sergio Marchionne, ο Πρόεδρος του FCA Group, ο οποίος τόνισε παράλληλα ότι με την προσθήκη του νέου SUV, οι πωλήσεις της Maserati θα αυξηθούν στα 70.000 με 80.000 αυτοκίνητα το χρόνο. Φέτος, η Maserati με τη βοήθεια της Levante έχει καταφέρει να φθάσει στα 36.000 αυτοκίνητα. Παράλληλα, το νέο SUV θα αυξήσει και τα ετήσια κέρδη της Maserati στο 1 δις. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τώρα στα στοιχεία του νέου μοντέλου, αυτό θα έχει τις διαστάσεις της Alfa Romeo Stelvio (π.χ. μήκος: 4,69 μέτρα) και θα βασιστεί στο ίδιο πισωκίνητο και τετρακίνητο πάτωμα. Σύμφωνα πάντα με τον Marchionne, οι κινητήρες του μοντέλου της Maserati δεν θα είναι ίδιοι με αυτούς της Stelvio. Σημειώστε ότι η Levante βασίζεται πάνω στο πάτωμα της Maserati Ghibli και έχει μήκος 5,0 μέτρων.