Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται νέο concept από την SEAT στην Βαρκελώνη (teaser photos)

Ελλάδα 11:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται νέο concept από την SEAT στην Βαρκελώνη (teaser photos)

ΝΕΑ

Έρχεται νέο concept από την SEAT στην Βαρκελώνη (teaser photos)

ΝΕΑ

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας που θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη της Ισπανίας και ανοίγει τις πύλες του στο κοινό στις 25 Φεβρουαρίου, η SEAT ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην αποκάλυψη ενός νέου και προηγμένου τεχνολογικά concept μοντέλου της.

Advertisement
Advertisement

 

Εντός έδρας “παίζει” η SEAT στην Ισπανία που θέλει να αξιοποιήσει το Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας ώστε να προβάλλει τις δικές της εξελίξεις όσον αφορά τις τεχνολογίες συνδεσιμότητας αλλά και τη χρήση του νέας γενιάς δικτύου 5G προς όφελος της τεχνολογίας C-V2X, ήτοι τη σύνδεση ενός οχήματος με τα πάντα (αυτοκίνητο, υποδομές και άνθρωποι).

Advertisement
Advertisement

Η SEΑΤ, σε συνεργασία με τον γίγαντα τηλεπικοινωνιών της χώρας, Telefonica, θα παρουσιάσουν το “5G Connected Car” για τον παραπάνω λόγω προς επίδειξη των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι δύο εταιρίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, το παγκόσμιο ντεμπούτο του νέου της οχήματος θα κάνει τη διαφορά όσον αφορά τη στρατηγική της εταιρίας στην μικρο-κινητικότητα. Προς το παρόν βέβαια το μόνο που έχουμε στη διάθεσή μας είναι οι teaser φωτογραφίες του concept, που δείχνει να μη μοιάζει με κανένα άλλο όχημα της εταιρίας που έχομε δει μέχρι σήμερα. Τα φωτιστικά σώματα παρουσιάζονται ιδιαίτερα στενά, ενώ εντυπωσιακή είναι και η φωτιζόμενη γρίλια, η οποία, από ό,τι καταλαβαίνουμε, προβάλλει το σήμα της εταιρίας στο δρόμο.

Advertisement

Πρόκειται σίγουρα για ένα πολύ σημαντικό concept για τη SEAT, αφού το “παρών” στην αποκάλυψη του μοντέλου θα δώσει και ο πρόεδρος Luca de Meo, ο οποίος θα τραβήξει και τα προστατευτικά καλύμματα. Τα μόνα στοιχεία που έχουν δώσει προς το παρόν οι άνθρωποι της εταιρίας είναι πως το concept εξελίχθηκε ως πλατφόρμα κινητικότητας.

“Η κινητικότητα αλλάζει και ο ρόλος μας ως κατασκευαστής και προμηθευτής κινητικότητας αλλάζει μαζί με αυτό. Πρέπει να είμαστε σε θέση να διαχειριζόμαστε και να προσφέρομε νέες πλατφόρμες κινητικότητας που θα αποτελέσουν “παίκτες” κλειδιά στις πόλεις του μέλλοντος. Η SEAT ασχολείται εντατικά με πολλά projects αυτού του τύπου και το Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας είναι το τέλειο μέρος για να τα παρουσιάσουμε στον κόσμο.”, δήλωσε ο Luca de Meo.

Advertisement