Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται νέα συνεργασία μεταξύ Fiat και Hyundai

Ελλάδα 14:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται νέα συνεργασία μεταξύ Fiat και Hyundai

ΝΕΑ

Έρχεται νέα συνεργασία μεταξύ Fiat και Hyundai

ΝΕΑ

Η Fiat βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Hyundai για μια νέα συνεργασία στο πεδίο της τεχνολογίας και των μηχανικών/τεχνικών τμημάτων των αυτοκινήτων της, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Πρόεδρος του ιταλικού Group, ο κ. Sergio Marchionne. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Κατά καιρούς μέσα στη χρονιά έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φήμες για εξαγορά της FCA (Fiat-Chrysler) είτε από το VW Group, είτε από τη Hyundai, όμως τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στη δεύτερη περίπτωση φαίνεται ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, μιας και ετοιμάζεται μια νέα και πολύ σημαντική συνεργασία μεταξύ της Fiat και της κορεάτικης φίρμας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου της FCA, του κ. Sergio Marchionne το περασμένο Σάββατο, η Fiat βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Hyundai για συνεργασία στο πεδίο της εξέλιξης κιβωτίων, καθώς και συστημάτων κίνησης με κυψέλες υδρογόνου. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ούτε «κάτι για να ανακοινωθεί επίσημα» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Marchionne, ωστόσο φαίνεται ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις σε αυτή τη νέα συνεργασία.

Marchionne fiat hyundai 640

Advertisement
Advertisement

Πάντως ερωτώμενος το εάν αυτή η συνεργασία εξελιχθεί και σε κάποιους είδους συγχώνευση μεταξύ της Fiat και της Hyundai, ο Marchionne έσπευσε να το διαψεύσει απαντώντας: «Δεν το πιστεύω…».

fiat-chrysler-640