Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται και το νέο Ford Ranger Raptor (+video)

Ελλάδα 19:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται και το νέο Ford Ranger Raptor (+video)

ΝΕΑ

Έρχεται και το νέο Ford Ranger Raptor (+video)

ΝΕΑ

Ένα μικρής διάρκειας βίντεο δίνει το σύνθημα για την αποκάλυψη και της σκληροτράχηλης εκδοχής του νέου Ranger.

Advertisement
Advertisement

Μετά την αποκάλυψη της νέας γενιάς του Ford Ranger, οι άνθρωποι της εταιρείας πλέον επικεντρώνονται στην ακόμα πιο ικανή εκδρομικά εκδοχή του, Raptor, με το ντεμπούτο να είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο του 2022.

Πριν την επίσημη αποκάλυψη η Ford μας δίνει μια μικρή πρώτη γεύση για το μοντέλο μέσω ενός σύντομου βίντεο, το οποίο είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα της Ford Αυστραλίας.

Σημειώνεται ότι το υλικό είναι προσβάσιμο μόνο εφόσον σκανάρεις έναν QR κωδικό που εμφανίστηκε στο τέλος του livestream βίντεο από την αποκάλυψη του Ranger.

Advertisement
Advertisement

Στο βίντεο δεν αποκαλύπτεται η εμφάνιση του εμβληματικού pick-up, αλλά μπορούμε να ακούσουμε τη «φωνή» του κινητήρα. Και παρόλο που το απερχόμενο Raptor κινείτο από έναν twin-turbo diesel, το ηχόχρωμα του νέου υποδηλώνει την παρουσία ενός μοτέρ βενζίνης.

Επίσημες πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφέςδεν υπάρχουν. Δημοσιεύματα, όμως, αναφέρουν ότι θα ενσωματώνεται ένας 3λιτρος twin-turbo V6 (όπως το Explorer ST) με 400 ίππους και 563 Nm ροπής.

Advertisement

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να έχει δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στον V6 των 2.700 κ.εκ. του Bronco, ο οποίος παράγει 330 PS/563 Nm.

Φυσικά, δεν θα απουσιάζουν και οι απαραίτητες επεμβάσεις που θα διαφοροποιούν το Raptor από τα πιο «γήινα» αδερφάκια του, αλλά και θα ενισχύουν τη δυναμική συμπεριφορά του. Επομένως αναμένουμε πιο «επιθετική» μάσκα, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, αλλά και βελτιστοποιημένο σύστημα ανάρτησης για απογείωση των off-road δυνατοτήτων του.

Advertisement

Ακούστε τον ήχο του νέου Ford Ranger Raptor

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford: Εγγύηση τιμής και επιτόκιο μόλις 1,99%
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Ford Ranger
Ford Explorer: Ο απίστευτος εξοπλισμός της ναυαρχίδας της Ford

Advertisement