Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το XL Jeep Compass, το Commander

Ελλάδα 9:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το XL Jeep Compass, το Commander

ΝΕΑ

Έρχεται το XL Jeep Compass, το Commander

ΝΕΑ

Η 7θέσια εκδοχή του Compass, ετοιμάζεται πυρετωδώς από την Jeep για την παγκόσμια αγορά και αναμένεται να δώσει περισσότερες επιλογές σε όσου θέλουν να αποκτήσουν ένα ικανό και ευρύχωρο SUV.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Compass παρουσιάστηκε τον περασμένο Απρίλιο και τώρα η Jeep ετοιμάζει πυρετωδώς τη μεγαλύτερη εκδοχή του.

Το Commander αναμένεται να είναι έτοιμο για τις αγορές μέσα στο έτος που διανύουμε και τα τοποθετείται στη γκάμα της Jeep «κάτω» από το Grand Cherokee. Η απουσία του Cherokee από τη γκάμα στην Ευρώπη, έχει κάνει πολύ μεγάλο το κενό από το Compass (φωτογραφίες) στο Grand Cherokee και εκεί ακριβώς θα πάει να «κουμπώσει» το Commander.

Advertisement
Advertisement

Με βάση κάποια μοντέλα που βλέπουμε από τη Jeep για ορισμένες αγορές εκτός Ευρώπης, μπορούμε να θεωρούμε ασφαλές το ότι η νέα αυτή πρόταση της Jeep θα είναι με επτά θέσεις για τους επιβάτες και θα έχει μήκος λίγο κάτω από τα 5,0 μέτρα.  Ένα τέτοιο μοντέλο που είναι βασισμένο στο Compass, πωλείται από το 2018 με το όνομα Grand Commander στην Κίνα.

Η Jeep στην Ευρώπη θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το νέο της μοντέλο ως «απάντηση» στο VW Tiguan Allspace, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο ως επταθέσιο. Όταν το μοντέλο κάνει το ντεμπούτο του θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε πως τοποθετείται στην αγορά και ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που θα το κάνουν να ξεχωρίσει.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θέλεις Jeep με 440 ευρώ;
Jeep Wrangler Beach Edition: Με το μυαλό στο καλοκαίρι
Jeep: Νέες υβριδικές εκδόσεις για Renegade και Compass (Τιμές)