Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται η νέα Lancia Ypsilon

Ελλάδα 14:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται η νέα Lancia Ypsilon

ΝΕΑ

Έρχεται η νέα Lancia Ypsilon

ΝΕΑ

Μπορεί αυτή τη στιγμή η Lancia να έχει ουσιαστικά αποσυρθεί από τις ευρωπαϊκές αγορές, όμως νέες πληροφορίες από το εξωτερικό κάνουν λόγο για επαναδραστηροποίηση της μάρκας την επόμενη χρονιά με την παρουσίαση της νέας Ypsilon.

Advertisement
Advertisement

H Lancia πουλάει σήμερα την Ypsilon μόνο στην Ιταλία, με την υπάρχουσα γενιά του μοντέλου να έχει συμπληρώσει ήδη 8 χρόνια στην αγορά. Η ιταλική μάρκα έχει αποσυρθεί από την υπόλοιπη Ευρώπη, αφού από το 2014 έχει ανακοινωθεί ότι θα πουλά τα αυτοκίνητά της αποκλειστικά στη χώρα καταγωγής της.

Όμως, δεν αποκλείεται αυτό σύντομα να αλλάξει. Νέες πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο ότι το 2020 η Lancia θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της Ypsilon. To αυτοκίνητο θα έχει μια νέα πλατφόρμα, νέους turbo κινητήρες που θα αντικαταστήσουν τον 1.000άρη FireFly, αλλά και αμάξωμα με μήκος πάνω από τα 4 μέτρα.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες για τη νέα Ypsilon. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι εφόσον αυτή παρουσιαστεί την επόμενη χρονιά, δεν αποκλείεται η στρατηγική της Lancia να αλλάξει και να τη δούμε ξανά στις αγορές της Ευρώπης.

Advertisement
Advertisement