Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται η ανανεωμένη Lamborghini Urus

Ελλάδα 20:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται η ανανεωμένη Lamborghini Urus

ΝΕΑ

Έρχεται η ανανεωμένη Lamborghini Urus

ΝΕΑ

Το επιβλητικό SUV από τη Sant’ Agata Bolognese θα αλλάξει ελάχιστα, θα αναβαθμιστεί τεχνολογικά, ίσως κάνει χρήση και της ηλεκτρικής ενέργειας και ενδεχόμενα θα σηκώσει το γάντι που πέταξε η Aston Martin DBX 707.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini θέλει να… επιβραβεύσει την πολύτιμη συνεισφορά της Urus στις ετήσιες πωλήσεις, ετοιμάζοντας τη facelift εκδοχή του SUV, ως ένα εκ των τεσσάρων μοντέλων που ετοιμάζει η Sant’ Agata Bolognese για το 2022.

Το σύνθημα της ανανέωσης του επιβλητικού SUV -που αριθμεί περίπου 5 χρόνια παρουσίας στην αγορά- δίνεται από το μπροστινό μέρος και συγκεκριμένο από το καπό όπου θα εδρεύουν δύο «αιχμηρά» βράγχια.

Χαμηλότερα, η μάσκα της Urus θα διατηρήσει το γνώριμο σχήμα της, εγκαταλείποντας όμως το κυψελοειδές σχεδιαστικό μοτίβο, παίρνοντας τη μορφή οριζόντων γριλιών. Στο πίσω μέρος αναμένονται μικρές διαφοροποιήσεις στον προφυλακτήρα, τον διαχύτη αλλά και τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης. Και σε αντίθεση με τα μπροστινά φώτα, τα πίσω ενδέχεται να φέρουν μια διαφορετική οπτική υπογραφή.

Advertisement
Advertisement

Στην καμπίνα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για νέα χρώματα, επενδύσεις και ακόμα πιο premium υλικά, την ίδια ώρα που όλα δείχνουν πως θα ενσωματωθεί ένα προηγμένο σύστημα πολυμέσων, αλλά και μια εμπλουτισμένη δέσμη τεχνολογιών ασφαλείας και υποβοήθησης.

Για την κίνηση της Urus θα συνεχίζει να φροντίζει ο 4λιτρος V8, αν και αναμένεται εκτόξευση της ισχύος άνω των 650 PS και 850 Nm ροπής. Παράλληλα, καλά κρατούν οι φήμες που θέλουν το SUV να αποκτά plug-in υβριδική υπόσταση, κληρονομώντας το κινητήριο σύνολο της Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid.

Advertisement

Αυτό θα σήμανε την ύπαρξη ενός 4λιτρου μοτέρ των 549 PS/ 770 Nm, πλαισιωμένου από ηλεκροκινητήρα 135 ίππων, με τη συνδυαστική ισχύ να ανέρχεται στους 680 ίππους και 900 Nm ροπής. Το «παρών» δίνει και μια μπαταρία 17,9 KWh η οποία στην επαναφορτιζόμενη υβριδική Cayenne εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία κοντά στα 50 χλμ.

Διευκρινίζεται ότι οι φωτογραφίες απεικονίζουν το τρέχον μοντέλο και όχι το facelift.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ρεκόρ πωλήσεων super cars στην Ελλάδα – Με μεταχειρισμένες Ferrari, Aston Martin και Lamborghini
Lamborghini: Τέσσερα νέα μοντέλα μέσα σε 12 μήνες
Πιάστηκε στα πράσα ο διάδοχος της Lamborghini Aventador (+video)