Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται Giulia GTA από την Alfa Romeo; (video teaser)

Ελλάδα 19:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται Giulia GTA από την Alfa Romeo; (video teaser)

ΝΕΑ

Έρχεται Giulia GTA από την Alfa Romeo; (video teaser)

ΝΕΑ

Μπορεί η Alfa Romeo να μην είναι στη λίστα με τις εταιρείες που πρόκειται να δείξουν κάποια πρεμιέρα στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, ωστόσο με ένα της βίντεο κάνουν πολλούς να… ανατριχιάσουν.

Advertisement
Advertisement

Ο πρώτος λόγος για αυτή την αντίδραση είναι φυσικά ο ήχος του teaser! Επιπλέον, η ιταλική φίρμα σίγουρα θα ετοιμάζει κάτι ενδιαφέρον μιας και γιορτάζει φέτος τα 110 χρόνια από την ίδρυσή της. Δημοσιεύματα θέλουν την Alfa Romeo να “ξεσκονίζει” την ονομασία GTA (Gran Turismo Alleggerita), η οποία εικάζεται ότι θα βρει εφαρμογή στην ισχυρή έκδοση της Giulia, τη Quadrifoglio.

Έτσι θα μπορούσε να είναι η επόμενη Alfa Romeo Giulia;

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφενός ο κινητήρας της Giulia GTA θα αναβαθμιστεί σε ιπποδύναμη, αφετέρου το αμάξωμα θα ελαφρύνει (Alleggerita=ελαφρωμένο), χαρίζοντας σαφώς καλύτερες επιδόσεις στο υψηλών επιδόσεων sedan. Φήμες θέλουν ο 2.9 V6 κινητήρας να σκαρφαλώσει σχεδόν 115 ίππους, φτάνοντας συνολικά τους 620 ίππους. Το κιβώτιο που θα συνδυαστεί με το δυνατό μοτέρ είναι το γνώριμο 8άρι αυτόματο της ZF. Αναφορικά με το βάρος, λόγος γίνεται ότι η Giulia GTA θα “αδυνατίσει” κατά 20 κιλά.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά βρισκόμαστε σε κατάσταση αναμονής για το τι ακριβώς θα αποκαλύψει η ιταλική φίρμα, ωστόσο η ατμόσφαιρα θα “καθαρίσει” πολύ σύντομα με το άνοιγμα των πυλών του Σαλονιού της Γενεύης.