Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται 7θέσιο SUV από τη Skoda

Ελλάδα 11:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται 7θέσιο SUV από τη Skoda

ΝΕΑ

Έρχεται 7θέσιο SUV από τη Skoda

ΝΕΑ

Ο ένας μετά τον άλλο οι κατασκευαστές στρέφουν την προσοχή τους στην κατηγορία των SUV που τραβάει όλο και περισσότερο κοινό.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Δεδομένου πως ανά τον κόσμο δεν διανύουμε περίοδο παχιών αγελάδων, τι πιο λογικό από το να εντάξει η Skoda στη γκάμα της ένα μεγάλο SUV. Ειδικά από τη στιγμή που σκοπεύει να ακολουθήσει το γνώριμο εμπορικό της μοτίβο των προσιτών τιμών.

«Το πιο ακριβό μας μοντέλο είναι η Superb. Φτάνει σε ένα πλαίσιο οικονομικό το οποίο μπορούν να διαθέσουν οι πελάτες μας και κάπου εκεί θα κινηθεί και το SUV», είπε ο επικεφαλής της τσέχικης μάρκας, Dr Winfried Vahland στο βρετανικό AutoExpress.

Advertisement
Advertisement

Η είσοδος της Skoda στη συγκεκριμένη κατηγορία (αφού το Yeti δεν είναι mainstream SUV) πρέπει να θεωρείται δεδομένη αφού φτάνουμε σε σημείο να μιλάμε και για κόστη απόκτησης.

Το ίδιο άρθρο κάνει λόγο εκτενείς δοκιμές στο συγκεκριμένο μοντέλο ενώ ο Vahland ξεκαθάρισε πως το όνομα Snowman (=χιονάνθρωπος), μπορεί να αποτελεί έξυπνο παιχνίδι ονοματολογίας μετά την ύπαρξη του Yeti αλλά δεν είναι στα χαρτιά: «Είναι ένα ωραίο όνομα αλλά προϊόν φαντασίας».