Live Κίνηση
Περισσότερα
Jeep

Jeep Compass 4xe: Χωρίς καμία παραχώρηση στην ευρυχωρία

Ελλάδα 4:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jeep Compass 4xe: Χωρίς καμία παραχώρηση στην ευρυχωρία

Jeep

Jeep Compass 4xe: Χωρίς καμία παραχώρηση στην ευρυχωρία

Jeep

Με την παρουσίαση των νέων Plug-in Hybrid μοντέλων όπως το Compass 4xe, η Jeep ανοίγει μια νέα σελίδα που εστιάζει στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και στη μείωση του κόστους χρήσης ενός οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Μια υβριδική λύση που χωρίς κανένα συμβιβασμό, συνδυάζεται με τον SUV χαρακτήρα του μοντέλου της και εφοδιάζει το Compass 4xe ανεβάζοντας το σε ένα νέο επίπεδο απόδοσης και φιλικότητας προς το περιβάλλον. Αυτός ακριβώς είναι ο δρόμος της Jeep προς την εξηλεκτρισμένη κίνηση.

Όμως όλα αυτά γίνονται δίχως συμβιβασμούς και παραχωρήσεις. Ούτε στον εκτός δρόμου χαρακτήρα του μοντέλου αλλά ούτε και στην ευρυχωρία του. Πως επιτυγχάνεται το τελευταίο;

Η μπαταρία λιθίου των 11,4 kWh είναι τοποθετημένη κάτω από την πίσω σειρά καθισμάτων μέσα σε ένα ατσάλινο περίβλημα και διαθέτει ξεχωριστό σύστημα ψύξης ώστε να διατηρείται η ιδανική θερμοκρασία λειτουργίας. Το σύστημα εξασφαλίζει μια μέση αυτονομία 50 χιλιομέτρων με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα η τοποθέτηση της μπαταρίας και των λοιπών σχετικών υποσυστημάτων δεν μεταβάλει στο ελάχιστο το διαθέσιμο χώρο για τους επιβάτες και τις αποσκευές σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του Jeep Compass, ενώ αν το θελήσει ο αγοραστής διαθέσιμη είναι και η επιλογή διαμόρφωσης του αυτοκινήτου με ρεζέρβα αντί κιτ επισκευής.

Jeep-Compass-4xe-Limited-a1000x600