Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η επόμενη Mercedes-AMG Α45 θα έχει πάνω από 400 άλογα

Ελλάδα 11:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η επόμενη Mercedes-AMG Α45 θα έχει πάνω από 400 άλογα

ΝΕΑ

Η επόμενη Mercedes-AMG Α45 θα έχει πάνω από 400 άλογα

ΝΕΑ

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της AMG, η εταιρεία ήδη εργάζεται πάνω στην επόμενη γενιά της AMG 45, η οποία θα λανσαριστεί με ακόμη μεγαλύτερη ισχύ. Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες ημέρες σας παρουσιάσαμε όλες τις τελευταίες πληροφορίες γύρω από την επόμενη γενιά της Mercedes A-Class, αλλά και τη σεντάν έκδοσή της που ετοιμάζει η γερμανική εταιρεία. Τα συγκεκριμένα μοντέλα θα λανσαριστούν μέσα στο 2018, ενώ ένα χρόνο αργότερα θα κάνει την εμφάνισή της και η νέα Mercedes-AMG Α45.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις κατασκοπευτικές εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, το μοντέλο αναμένεται να διατηρήσει την αγωνιστική σιλουέτα του, με τη μεγάλη πίσω αεροτομή και τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης να παραμένουν.

Advertisement
Advertisement

Σχετικά με την απόδοση του μοτέρ, ο επικεφαλής της AMG, Tobias Moers, δήλωσε δημόσια ότι οι μηχανικοί εργάζονται πάνω σε ένα νέο μοτέρ, το οποίο θα ξεπερνά σε ιπποδύναμη τους 400 ίππους. Ο Moers δεν διευκρίνισε αν και πάλι η χωρητικότητα θα βρίσκεται στα 2 λίτρα, απλά ανέφερε ότι το υπάρχον μηχανικό σύνολο έχει φτάσει στα όρια του, όσον αφορά την απόδοσή του.

Θυμίζουμε ότι η υπάρχουσα Mercedes AMG Α45 4Matic είναι το μικρότερο μοντέλο της AMG και το μόνομε τετρακύλινδρο μοτέρ. Ο κινητήρας είναι χωρητικότητας 2 λίτρων, με 381 ίππους & 48,3 kg ροπής. Έτσι, κερδίζει τον τίτλο του μοτέρ με την μεγαλύτερη ειδική ισχύ στο λίτρο (190.5) σε αυτοκίνητο παραγωγής.