Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επιτυχής άσκηση ευρείας κλίμακας στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου

Ελλάδα 10:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιτυχής άσκηση ευρείας κλίμακας στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου

ΝΕΑ

Επιτυχής άσκηση ευρείας κλίμακας στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου

ΝΕΑ

Με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε η ετήσια άσκηση στη Σήραγγα Τ2.

Advertisement
Advertisement

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, η ετήσια άσκηση ευρείας κλίμακας από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, στη Σήραγγα Τ2 (Τεμπών) με τη συμμετοχή των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Πυργετού, Λεπτοκαρυάς, 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας, της 8 ης ΕΜΑΚ, προσωπικό των Τμημάτων Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων ΠΑΘΕ Λάρισας, διασωστών του ΕΚΑΒ Λάρισας και Πιερίας και εργαζομένων της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

Σύμφωνα με την πρώτη αποτίμηση που πραγματοποιήθηκε με το πέρας της άσκησης, η επιχειρησιακή ετοιμότητα και η αποτελεσματικότητα όλων των υπηρεσιών που συμμετείχαν, υπήρξε υπέρ το δέον ικανοποιητική, ενώ χρήσιμα συμπεράσματα θα εξαχθούν τις επόμενες ημέρες από την κάθε υπηρεσία ξεχωριστά.

Στην άσκηση συμμετείχαν ως παρατηρητές ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας κος Ευάγγελος Φαλάρας, ο Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ Θεσσαλίας κος Νικόλαος Μητσιογιάννης, ο Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ Στερεάς Ελλάδας κος Σίμος Αποστόλου, στελέχη της ΠΕ.ΠΥ.Δ Κεντρικής Μακεδονίας, ο Διευθυντής ΕΚΑΒ Λάρισας κος Κων/νος Σταμνάς, μαθητές του ΔΙΕΚ ΕΚΑΒ Λάρισας, ενώ την παρακολούθησαν κι εκπρόσωποι της Πολιτικής Προστασίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας. Το παρών στην άσκηση ευρείας κλίμακας έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας κος Βασίλης Πινακάς.

Advertisement
Advertisement

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ευχαριστεί θερμά όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχή διεξαγωγή της σημαντικής αυτής άσκησης ετοιμότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτη αεροσήραγγα για μινιατούρες
Ερχεται το τούνελ της Αράχωβας
Ο πρώτος αυτοκινητόδρομος στην Ελλάδα με LED