Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel: 8 νέα μοντέλα μέχρι το 2020

Ελλάδα 17:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel: 8 νέα μοντέλα μέχρι το 2020

ΝΕΑ

Opel: 8 νέα μοντέλα μέχρι το 2020

ΝΕΑ

Οχτώ νέα αλλά και ανανεωμένα μοντέλα αναμένεται να παρουσιάσει η Opel μέσα στα επόμενα δύο περίπου χρόνια, ανάμεσα στα οποία θα είναι το ολοκαίνουριο Corsa (θα αποκαλυφθεί μέχρι τα τέλη του μήνα) αλλά και οι διάδοχοι των Mokka X και Vivaro.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το νέο προϊοντικό πλάνο της Opel, οι παρουσιάσεις των νέων μοντέλων της έχουν ξεκινήσει ήδη στις αρχές του 2019 και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2020. Τα νέα μοντέλα που θα προστεθούν στην γκάμα της ή θα αντικαταστήσουν υπάρχουσες προτάσεις θα αφορούν δημοφιλείς κατηγορίες και θα έχουν ως στόχο και την αύξηση της κερδοφορίας της.

Το 2019 αναμένεται η νέα γενιά του δημοφιλούς Corsa (αποκάλυψη τον Ιούνιο), ενώ έχει ήδη παρουσιαστεί το διάδοχο μοντέλο του Vivaro σε επαγγελματική και Ι.Χ. έκδοση. Παράλληλα το Combo θα αποκτήσει νέες εκδοχές και εξοπλιστικές εκδόσεις.

Το 2020 θα ακολουθήσει ο αντικαταστάτης του Mokka X, ο οποίος, σύμφωνα και με την ίδια την Opel θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην αύξηση των πωλήσεων των SUV μοντέλων της εταιρίας που επιθυμεί να τις αυξήσει σημαντικά.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρία βασίζει πολλά και στα ηλεκτρικά της με τη διάθεση του πλήρως ηλεκτρικού Corsa αλλά και το Grandland X PHEV να ξεκινά από το καλοκαίρι της ερχόμενης χρoνιάς. Έως το 2024 κάθε μοντέλο της εταιρίας θα έχει και μια έκδοση που θα φέρει και ηλεκτρικό μοτέρ.