Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Mitsubishi: Επιστρέφει δυναμικά στην Ελλάδα

Ελλάδα 8:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mitsubishi: Επιστρέφει δυναμικά στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Mitsubishi: Επιστρέφει δυναμικά στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Τρία μοντέλα της Mitsubishi θα φέρει τους επόμενους μήνες ο Όμιλος Σαρακάκη και σε τιμές που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες…

Advertisement
Advertisement

Στις 27 Ιουλίου του 2020 η Mitsubishi Motors με μία λιτή ανακοίνωση έκανε γνωστό πως σταματά τη διάθεση των μοντέλων τη στην ευρωπαϊκή αγορά.

Μία είδηση που προκάλεσε αίσθηση σε όλη τη Γηραιά Ήπειρο και φυσικά στην Ελλάδα καθώς το κοινό της μάρκας διατηρούσε και συνεχίζει να διατηρεί μία ιδιαίτερη σχέση μαζί της.

Στη χώρα μας η σχέση είναι ακόμα πιο δυνατή ακόμα και με τον επίσημο εισαγωγέα που είναι ο Όμιλος Σαρακάκη. Ο συγκεκριμένος όμιλος εκπροσωπεί το εργοστάσιο από το 1963 και όπως ο καθένας μπορεί να καταλάβει δεν πρόκειται για μία απλή επαγγελματική σχέση.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία χρόνια, οπότε και σταμάτησε η εισαγωγή νέων αυτοκινήτων, η μάρκα δεν είχε δραστηριότητα παρά μόνο με ελάχιστα οχήματα που είχαν παραμείνει προς διάθεση τα οποία και αυτά εξαφανίστηκαν σε χρόνο ντε-τε.

Έρχονται Space Star, Colt και ASX

Η απόφαση να σταματήσει η ιαπωνική φίρμα από την Ευρώπη πάρθηκε από κοινού των εταιρειών Renault – Nissan – Mitsubishi, όπου ήθελε την τελευταία να αφήνει την αγορά της Ευρώπης και να επικεντρώνεται μόνο στην Ασία. Τελικά το «πάντρεμα» των τριών εταιρειών δεν «περπάτησε», τα πράγματα ξεκαθάρισαν και η Mitsubishi ετοιμάζεται να επανέλθει στην ελληνική αγορά.

Advertisement

Ήδη από τις αρχές του 2024, αναμένουμε να έρθουν και πάλι τα αυτοκίνητα της Mitsubishi και να ξεκινήσει και πάλι η διάθεσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto, με το… καλημέρα, ο Όμιλος Σαρακάκη θα φέρει τα, Space Star, Colt και ASX, θέλοντας να καλύψει τις βασικές κατηγορίες που έχουν και την μεγαλύτερη ζήτηση.

Advertisement

Απορία παραμένει η πολιτική των τιμών που θα υπάρξει, καθώς η επιστροφή ενδέχεται να γίνει με πανηγυρικό τρόπο, κάτι που θα αφορά και στις τιμές. Αυτό που μένει είναι να μάθουμε το νέο τιμοκατάλογο αλλά και τον αριθμό των αυτοκινήτων που θα υπάρξει προς διάθεση από την εισαγωγική εταιρεία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ελληνικό υπερόπλο laser ρίχνει drones σε 4 δευτερόλεπτα
Τα νέα της πιάτσας, 401…
Toyota Hilux GR Sport II: Από το μποστάνι στο… Ντακάρ!

Advertisement